притисни ентер »

Концерт за деца во Филхармонијата
Концерт за деца во Филхармонијата

Концерт за деца во Филхармонијата

Oркестарот на Македонската филхармонија ќе го одржи концертот за деца насловен „А Zoo Called Earth“, денеска, во 12 часот. Диригент е Ангел Спировски, а како солисти ќе настапат пијанистките Ивана и Ана Мазнејкови. На програмата се „Карневал на животни“ од К. Сен-Санс и „А Zoo Called Earth“ од П. Шикл. Режисерка е Тамара Стојаноска, аниматор е Бобан

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија Оркестарот на Македонска филхармонија денеска ќе го одржи концертот за деца насловен „А Zoo Called Earth“. Диригент е Ангел Спировски, а како солисти ќе настапат пијанистките Ивана и Ана Мазнејкови. На програмата се „Карневал на животни“ од К. Сен-Санс и “А Zoo Called Earth” од П. Шикл. Режисерка е Тамара

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија

Диригент е Ангел Спировски, а како солисти ќе настапат пијанистките Ивана и Ана Мазнејкови. На програмата се „Карневал на животни“ од К. Сен-Санс и “А Zoo Called Earth” од П. Шикл. Режисерка е Тамара Стојаноска, аниматор е Бобан Алексоски, а визуелизација и анимацијата се на Иван Коминовски. - Приказната е за еден магионичар кој понекогаш е кловн,

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија

Оркестарот на Македонска филхармонија денеска ќе го одржи концертот за деца насловен „А Zoo Called Earth“. Диригент е Ангел Спировски, а како солисти ќе настапат пијанистките Ивана и Ана Мазнејкови. На програмата се „Карневал на животни“ од К. Сен-Санс и “А Zoo Called Earth” од П. Шикл. Режисерка е Тамара Стојаноска, аниматор е Бобан Алексоски, а визуелизација

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија

Оркестарот на Македонска филхармонија денеска ќе го одржи концертот за деца насловен „ А Zoo Called Earth “. Диригент е Ангел Спировски, а како солисти ќе настапат пијанистките Ивана и Ана Мазнејков и. На програмата се „Карневал на животни“ од К. Сен-Санс и “А Zoo Called Earth” од П. Шикл . Режисерка е Тамара Стојаноска, а ниматор е Бобан Алексоски

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија

Оркестарот на Македонска филхармонија денеска ќе го одржи концертот за деца насловен „А Zoo Called Earth“. Диригент е Ангел Спировски, а како солисти ќе настапат пијанистките Ивана и Ана Мазнејкови. На програмата се „Карневал на животни“ од К. Сен-Санс и “А Zoo Called Earth” од П. Шикл. Режисерка е Тамара Стојаноска, аниматор е Бобан Алексоски, а визуелизација

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија

Концерт за деца со оркестарот на Филхармонија

Оркестарот на Македонска филхармонија денеска ќе го одржи концертот за деца насловен „А Zoo Called Earth“. Диригент е Ангел Спировски, а како солисти ќе настапат пијанистките Ивана и Ана Мазнејкови. На програмата се „Карневал на животни“ од К. Сен-Санс и “А Zoo Called Earth” од П. Шикл. Режисерка е Тамара Стојаноска, аниматор е Бобан Алексоски, а визуелизација

Филхармонија: Концерт за деца „А Zoo Called Earth“

Филхармонија: Концерт за деца „А Zoo Called Earth“

Оркестарот на Македонска филхармонија в сабота (12 часот), ќе го одржи концертот за деца насловен „А Zoo Called Earth“. Диригент е Ангел Спировски, а како солисти ќе настапат пијанистките Ивана и Ана Мазнејкови. На програмата се „Карневал на животни“ од К. Сен-Санс и “А Zoo Called Earth” од П. Шикл. Режисерка е Тамара Стојаноска, аниматор е Бобан Алексоски,