притисни ентер »

МАНУ повторно води во погрешна насока
МАНУ повторно води во погрешна насока

МАНУ повторно води во погрешна насока

МАНУ повторно води во погрешна насока Денко Малески Пред 2 минути Професор Денко Малески, Фото: Слободен печат/Архива Политичар во една либерална демократија, за разлика од оној во средниот век, може да смета дека спокојно ќе си умре во кревет без оглед на неговите политики. Погрешни или исправни, сето тоа, без пролевање крв, се решава на избори секои