притисни ентер »

Кривична пријава против двајца кумановци за фалсификување пари
Кривична пријава против двајца кумановци за фалсификување пари

Кривична пријава против двајца кумановци за фалсификување пари

СВР Куманово поднесе кривична пријава против А.Р.(43) и Н.С.(32) од Куманово, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „фалсификување пари“. Тие на 22.01.2021 од едно лице од Тетово, обезбедиле 37 фалсификувани банкноти во апоени од 50 евра. На 23.01.2021, во периодот од 05.00 до 06.00 часот, ги пуштиле во оптек како вистински во

Кривична пријава против двајца кумановци за фалсификување пари

Кривична пријава против двајца кумановци за фалсификување пари

СВР Куманово поднесе кривична пријава против А.Р.(43) и Н.С.(32) од Куманово, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „фалсификување пари“. Тие на 22.01.2021 од едно лице од Тетово, обезбедиле 37 фалсификувани банкноти во апоени од 50 евра. На 23.01.2021, во периодот од 05.00 до 06.00 часот, ги пуштиле во оптек како вистински во

Кривична пријава против двајца кумановци за фалсификување пари

Кривична пријава против двајца кумановци за фалсификување пари

СВР Куманово поднесе кривична пријава против А.Р.(43) и Н.С.(32) од Куманово, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „фалсификување пари“. Тие на 22.01.2021 од едно лице од Тетово, обезбедиле 37 фалсификувани банкноти во апоени од 50 евра. На 23.01.2021, во периодот од 05.00 до 06.00 часот, ги пуштиле во оптек како вистински во

Двајца кумановци играле во казино со 26 лажни банкноти од 50 евра

Двајца кумановци играле во казино со 26 лажни банкноти од 50 евра

СВР Куманово поднесе кривична пријава против А.Р.(43) и Н.С.(32) од Куманово, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „фалсификување пари“. Пријавените, на 22.01.2021 од едно лице од Тетово, обезбедиле 37 фалсификувани банкноти во апоени од 50 евра. На 23.01.2021, во периодот од 05.00 до 06.00 часот, ги пуштиле во оптек како вистински

Кумановци се коцкале со ФАЛСИФИКУВАНИ ПАРИ!

Кумановци се коцкале со ФАЛСИФИКУВАНИ ПАРИ!

СВР Куманово поднесе кривична пријава против А.Р.(43) и Н.С.(32) од Куманово, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „фалсификување пари“. Пријавените, на 22.01.2021 од едно лице од Тетово, обезбедиле 37 фалсификувани банкноти во апоени од 50 евра. На 23.01.2021, во периодот од 05.00 до 06.00 часот, ги пуштиле во оптек како вистински

Двајца кумановци заработија кривични пријави: Играле во казино со фалсификувани пари

Двајца кумановци заработија кривични пријави: Играле во казино со фалсификувани пари

Поради постоење сомнеж за сторено кривично дело „фалсификување пари“, СВР Куманово поднесе обвинител акт против А.Р. (43) и Н.С. (32) и двајцата од Куманово. Министерството за внатрешни работи пак, информираше дека на 22.01.2021 од едно лице од Тетово, обезбедиле 37 фалсификувани банкноти во апоени од 50 евра. „На 23.01.2021, во периодот од 05.00 до

Кривична пријава против двајца кумановци за фалсификување пари

Кривична пријава против двајца кумановци за фалсификување пари

СВР Куманово поднесе кривична пријава против А.Р.(43) и Н.С.(32) од Куманово, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело фалсификување пари. Тие на 22.01.2021 од едно лице од Тетово, обезбедиле 37 фалсификувани банкноти во апоени од 50 евра. На 23.1.2021, во периодот од 5:00 до 6:00 часот, ги пуштиле во оптек како вистински во казино

Двајц кумановци играле во казино со 26 лажни банкноти од 50 евра

Двајц кумановци играле во казино со 26 лажни банкноти од 50 евра

СВР Куманово поднесе кривична пријава против А.Р.(43) и Н.С.(32) од Куманово, поради постоење основано сомнение за сторено кривично дело „фалсификување пари“. Пријавените, на 22.01.2021 од едно лице од Тетово, обезбедиле 37 фалсификувани банкноти во апоени од 50 евра. На 23.01.2021, во периодот од 05.00 до 06.00 часот, ги пуштиле во оптек како вистински