притисни ентер »

Наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“
Наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

Наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

И Владата на Заев ќе организира наградна игра со собирање на фисклани сметки наречена Мој ДДВ-моја награда.. Играта ќе започне на 25 ноември и ќе трае 1 година, а државата за таа намена ќе одвои пола милион евра.. Првата финансиерка Нина Ангеловска играта ја претстави како надградување на мерката Мој ДДВ која, како што оцени, веќе дала резултати. Право

ФОНД ОД 31 МИЛИОН ДЕНАРИ: Наградната со фискални сметки ќе важи само за тие кои скенираат

ФОНД ОД 31 МИЛИОН ДЕНАРИ: Наградната со фискални сметки ќе важи само за тие кои скенираат

Награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво ќе се доделуваат во рамки на новата наградна игра која денес ја најавија од министерството за финансии. 25 ноември ќе стартува „МојДДВ Моја Награда“ а сите награди се парични за кои фондот е 31 милион денари. Сепак дел од оваа наградна игра ќе бидат само оние кои скениораат фискални сметки. Првата

Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки

Наградна игра за сите што скенираат фискални сметки

Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ“ од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда“. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Според министерката за финансии Нина Ангеловска, тоа е унапредување

Ангеловска најавува нова наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

Ангеловска најавува нова наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

41 Споделувања Share Tweet На 25-ти ноември стартува нова наградна игра во која ќе се делат вкупно 500.000 евра. Среќните добитници ќе се избираат преку Државната лотарија. А ќе учествуваат речиси 150.000 граѓани кои скенираат фискални сметки со проектот „Мој ДДВ“. Со новата наградна игра ќе се делат награди на дневно ниво, ќе има и 15 награди месечно

Најавена наградна игра со фискални – „Мој ДДВ, моја награда“

Најавена наградна игра со фискални – „Мој ДДВ, моја награда“

Владата најави наградна игра – „Мој ДДВ, моја награда“. Информацијата за организирање на наградната игра беше усвоена на вчерашната седница на владата, на предлог на Министерството за финансии. Од прес службата неведоа дека тоа се прави со цел за натамошно зајакнување на фискалната дисциплина и подигањето на свеста на граѓаните за задолжително барање

Нова наградна игра „Мој ддв, моја награда“

Нова наградна игра „Мој ддв, моја награда“

Наградната игра „Фискална во рака - награда без мака“, со која се „прослави“ екс министерот за финансии Ставрески, сега со ново име „Мој ДДВ, моја награда“, како проект на новата министерка за финансии Нина Ангеловска. Стартува од 25-ти ноември и ќе се делат вкупно 500.000 евра. Среќните добитници ќе се избираат преку Државната лотарија. А ќе учествуваат

Владата организира наградна игра „Мој ДДВ – моја награда“

Владата организира наградна игра „Мој ДДВ – моја награда“

Владата организира наградна игра „Мој ДДВ – моја награда“ Се организира наградна игра „Мој ДДВ , моја награда“ . Владата даде амин на овој предлог за поврат на ДДВ на министерството за финансии. За оваа мерка ќе се одвојат  30 милиони буџетски пари.  Наградната игра ќе почне кон крајот на ноември .  Првиот човек на надлежното министерство, Нина Ангеловска

Наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

Наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“

Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „мојДДВ“, од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ, Моја Награда“. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Според министерката за финансии Нина Ангеловска тоа е унапредување

Наградна игра за сите кои скенираат фискални

Наградна игра за сите кои скенираат фискални

Сите граѓани кои скенираат фискални сметки и учествуваат во мерката „МојДДВ“ од 25 ноември ќе бидат учесници во наградната игра „МојДДВ Моја Награда“. Предвидени се награди на дневно ниво и 15 награди на месечно ниво и две главни награди. Фондот е 31 милион денари и сите награди се парични. Според министерката за финансии Нина Ангеловска, тоа е унапредување

Владата ќе организира наградна игра ,,Мој ДДВ, моја награда“

Владата ќе организира наградна игра ,,Мој ДДВ, моја награда“

На предлог на Министерството за финансии, со цел понатамошно зајакнување на фискалната дисциплина и подигањето на свеста на граѓаните за задолжително барање и земање на фискални сметки, на вчерашната седница на владата е усвоена информацијата за организирање наградна игра „Мој ДДВ, моја награда“. Мерката ќе генерира дополнителни приходи за граѓаните,