притисни ентер »

По повод 150 годишнината Levi’s ги рекреираше оригиналните 501 фармерки
По повод 150 годишнината Levi’s ги рекреираше оригиналните 501 фармерки

По повод 150 годишнината Levi’s ги рекреираше оригиналните 501 фармерки

По повод 150 годишнината од создавањето на првите Levi's 501 фармерки, компанијата го рекреираше ова легендарно парче облека во ограничен број. Иако името 501 не се појави се до 1890, сите добро го знаеме значењето зад тој број, безвременска класика на џинс што никогаш нема да излезе од мода. Новите 501 го имаат и бројот '54 до нив, во чест на годината

По повод 150 годишнината Levi’s ги рекреираше оригиналните 501 фармерки

По повод 150 годишнината Levi’s ги рекреираше оригиналните 501 фармерки

По повод 150 годишнината од создавањето на првите Levi's 501 фармерки, компанијата го рекреираше ова легендарно парче облека во ограничен број. Иако името 501 не се појави се до 1890, сите добро го знаеме значењето зад тој број, безвременска класика на џинс што никогаш нема да излезе од мода. Новите 501 го имаат и бројот '54 до нив, во чест на годината