притисни ентер »

НАСА ја прекина врската со руски космонаут кој пријави НЛО
НАСА ја прекина врската со руски космонаут кој пријави НЛО

НАСА ја прекина врската со руски космонаут кој пријави НЛО

Сампрогласениот експерт за НЛО Скот Веринг тврди дека забележал чуден детал додека во живо следел пренос на НАСА, кога руски космонаут рекол дека забележал вселенско летало. Делуваше како космонаутот да потврдува присуство на НЛО, кој „полека се движи нагоре“, пред да биде прекината од копнената контрола на НАСА, рече теоретичарот. Веринг е уверен

НАСА ја прекина врската со руски космонаут кој пријави НЛО

НАСА ја прекина врската со руски космонаут кој пријави НЛО

Сампрогласениот експерт за НЛО Скот Веринг тврди дека забележал чуден детал додека во живо следел пренос на НАСА, кога руски космонаут рекол дека забележал вселенско летало. Делуваше како космонаутот да потврдува присуство на НЛО, кој „полека се движи нагоре“, пред да биде прекината од копнената контрола на НАСА, рече теоретичарот. Веринг е уверен

НАСА ја прекина врската со руски космонаут кој пријави НЛО: Една снимка предизвика бура на интернет

НАСА ја прекина врската со руски космонаут кој пријави НЛО: Една снимка предизвика бура на интернет

Сампрогласениот експерт за НЛО Скот Веринг тврди дека забележал чуден детал додека во живо следел пренос на НАСА, кога руски космонаут рекол дека забележал вселенско летало. Делуваше како космонаутот да потврдува присуство на НЛО, кој „полека се движи нагоре“, пред да биде прекината од копнената контрола на НАСА, рече теоретичарот. Веринг е уверен