притисни ентер »

Евтин стан за изнајмување во Берлин, во ист ден дошле да го видат 1.749 луѓе
Евтин стан за изнајмување во Берлин, во ист ден дошле да го видат 1.749 луѓе

Евтин стан за изнајмување во Берлин, во ист ден дошле да го видат 1.749 луѓе

Ако од какви било причини се прашувавте колку е тешко да се најде стан по прифатлива цена во Берлин, тогаш по оваа случка, ќе ви стане појасно. Имено, неверојатни 1.749 луѓе на 24 ноември се појавиле да го видат станот кој бил понуден за изнајмување со разумна цена, иако истиот бил огласен само еден ден порано. Сместен во близина на градското собрание

Овој евтин стан во Берлин во ист ден го посетиле 1749 луѓе, еве зошто

Овој евтин стан во Берлин во ист ден го посетиле 1749 луѓе, еве зошто

ИЗВОР Скопје24 | декември 6, 2019 Во случај да се прашувате колку е тешко да најдете достапен стан во Берлин, после ова можеби ќе ви биде појасно – неверојатни 1749 луѓе на 24-ти ноември се појавиле пред еден стан со пристапна цена за да го разгледаат, иако бил огласен само еден ден претходно. Сместен во близина на градското собрание во Шенеберг, двособниот

EВТИH СТAН ВО БЕРЛИН: Го пoceтилe 1749 лyѓe во eдeн дeн

EВТИH СТAН ВО БЕРЛИН: Го пoceтилe 1749 лyѓe во eдeн дeн

Во случај да се прашувате колку е тешко да најдете достапен стан во Берлин, после ова можеби ќе ви биде појасно – неверојатни 1749 луѓе на 24-ти ноември се појавиле пред еден стан со пристапна цена за да го разгледаат, иако бил огласен само еден ден претходно. Сместен во близина на градското собрание во Шенеберг, двособниот стан со балкон на третиот

Овој евтин стан во Берлин во ист ден го посетиле 1749 луѓе, еве зошто

Овој евтин стан во Берлин во ист ден го посетиле 1749 луѓе, еве зошто

Во случај да се прашувате колку е тешко да најдете достапен стан во Берлин, после ова можеби ќе ви биде појасно - неверојатни 1749 луѓе на 24-ти ноември се појавиле пред еден стан со пристапна цена за да го разгледаат, иако бил огласен само еден ден претходно. Сместен во близина на градското собрание во Шенеберг, двособниот стан со балкон на третиот

Го ставил станот на оглас, а за еден ден го посетиле 1.700 заинтересирани станари- луѓето лудуваат по овој стан само поради една работа!

Го ставил станот на оглас, а за еден ден го посетиле 1.700 заинтересирани станари- луѓето лудуваат по овој стан само поради една работа!

Го ставил станот на оглас, а за еден ден го посетиле 1.700 заинтересирани станари- луѓето лудуваат по овој стан само поради една работа! (ВИДЕО) Ако од какви било причини се прашувавте колку е тешко да се најде прифатлив стан во Берлин, тогаш преку ова видео би можело да ви биде појасно. Неверојатни 1.749 луѓе на 24 ноември се појавиле пред стан со