притисни ентер »

Вечна дилема: Во кревет со колешка/колега од работа, да или не?
Вечна дилема: Во кревет со колешка/колега од работа, да или не?

Вечна дилема: Во кревет со колешка/колега од работа, да или не?

Се разбира дека можете да се гледате со колега/колешка на работа, само внимавајте. Истражувањата покажуваат дека повеќето мажи избегнуваат да се дружат со колешките, затоа што имаат страв од она што може да се случи ако врската се распадне. Но, размислете за тоа! Колегите се тие што ја познаваат тешкотијата, вашиот работен план и ви ја олеснува