притисни ентер »

Ковачки: Издавањето пасоши на мафијаши и криминалци е црна дамка врз целата држава
Ковачки: Издавањето пасоши на мафијаши и криминалци е црна дамка врз целата држава

Ковачки: Издавањето пасоши на мафијаши и криминалци е црна дамка врз целата држава

Во вечерашното издание на дебатната емисија “Филибастер” на Радио Лидер гостуваше членот на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки кој се осврна на лошите владини политики, како и за лошата ситуација во однос на безбедносниот систем во Република Македонија. Ковачки потенцираше дека ваквите случувања во однос на доделувањето пасоши на криминалци

Нелоски до Каевски: Ја потценувате интелегенцијата на народот

Нелоски до Каевски: Ја потценувате интелегенцијата на народот

-ВМРО-ДПМНЕ и денеска имаше прес конференција во која обелоденивме дефинитивно спрега помеѓу државата и мафијата. Министерството за внатрешни работи се обиде тоа најпрво смешно да го претстави како Христијан Мицкоски се среќавал со некој од приведените, доколку мисли на Зоран Заев кој е можеби вклучен во овој циркуз кој што се случува и е бламажа за

Ковачки: Наркобосови кои добиле македонски пасош од властите се возеле со службени возила

Ковачки: Наркобосови кои добиле македонски пасош од властите се возеле со службени возила

Во вечерашното издание на емисија „Филибастер“ на Радио Лидер гостуваше членот на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки кој се осврна на лошите владини политики, како и за лошата ситуација во однос на безбедносниот систем во Република Македонија. Во вечерашното издание на емисија „Филибастер“ на Радио Лидер гостуваше членот на Извршниот Комитет

Ковачки: Издавањето пасоши на мафијаши и криминалци е црна дамка врз целата држава

Ковачки: Издавањето пасоши на мафијаши и криминалци е црна дамка врз целата држава

Во вечерашното издание на дебатната емисија “Филибастер” на Радио Лидер гостуваше членот на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки кој се осврна на лошите владини политики, како и за лошата ситуација во однос на безбедносниот систем во Република Македонија. Ковачки потенцираше дека ваквите случувања во однос на доделувањето пасоши на криминалци

Нелоски: СДСМ издала над 200 македонски патни исправи на нарко босови и убијци, очигледна е спрегата помеѓу власта и мафијата

Нелоски: СДСМ издала над 200 македонски патни исправи на нарко босови и убијци, очигледна е спрегата помеѓу власта и мафијата

Во вечерашното издание на “Само вистина” на Канал 5 телевизија Владимир Нелоски, претседател на Градскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ истакна дека постои револт кај граѓаните на Република Македонија бидејќи СДСМ издала пасоши на над 200 нарко босови и мафијаши за кои постојат потерници. Очигледна е спрегата помеѓу власта и мафијата во државата. -Во 2018-та

Ковачки: Наркобосови кои добиле македонски пасош од властите се возеле со службени возила во придружба на високи владини функционери

Ковачки: Наркобосови кои добиле македонски пасош од властите се возеле со службени возила во придружба на високи владини функционери

Во вечерашното издание на емисија “Филибастер” на Радио Лидер гостуваше членот на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки кој се осврна на лошите владини политики, како и за лошата ситуација во однос на безбедносниот систем во Република Македонија. Ковачки потенцираше дека случајот со издавањето пасоши на наркобосови и криминалци е страшен

Нелоски: СДСМ издала над 200 македонски пасоши на нарко босови и убијци,

Нелоски: СДСМ издала над 200 македонски пасоши на нарко босови и убијци,

Во вечерашното издание на „Само вистина” на Канал 5 телевизија Владимир Нелоски, претседател на Градскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ истакна дека постои револт кај граѓаните на Република Македонија бидејќи СДСМ издала пасоши на над 200 нарко босови и мафијаши за кои постојат потерници. Очигледна е спрегата помеѓу власта и мафијата во државата. -Во 2018-та

Нелоски: Зошто истрагата за лажни пасоши трае две години?

Нелоски: Зошто истрагата за лажни пасоши трае две години?

ВМРО-ДПМНЕ и денеска имаше прес конференција во која обелоденивме дефинитивно спрега помеѓу државата и мафијата. Министерството за внатрешни работи се обиде тоа најпрво смешно да го претстави како Христијан Мицкоски се среќавал со некој од приведените, доколку мисли на Зоран Заев кој е можеби вклучен во овој циркуз кој што се случува и е бламажа за

Нелоски до Каевски: Ти си млад човек не влегувај во циркузот на Заев и Спасовски

Нелоски до Каевски: Ти си млад човек не влегувај во циркузот на Заев и Спасовски

ВМРО-ДПМНЕ и денеска имаше прес конференција во која обелоденивме дефинитивно спрега помеѓу државата и мафијата. Министерството за внатрешни работи се обиде тоа најпрво смешно да го претстави како Христијан Мицкоски се среќавал со некој од приведените, доколку мисли на Зоран Заев кој е можеби вклучен во овој циркуз кој што се случува и е бламажа за

Ковачки: Издавањето пасоши на мафијаши и криминалци е црна дамка врз целата држава

Ковачки: Издавањето пасоши на мафијаши и криминалци е црна дамка врз целата држава

Во вечерашното издание на дебатната емисија "Филибастер" на Радио Лидер гостуваше членот на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ, Драган Ковачки кој се осврна на лошите владини политики, како и за лошата ситуација во однос на безбедносниот систем во Република Македонија. Ковачки потенцираше дека ваквите случувања во однос на доделувањето пасоши на криминалци