притисни ентер »

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица
Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Германската полиција уапси 53-годишен маж осомничен дека испратил десетици заканувачки писма до политичари, адвокати и новинари и ги потпишал со кратенката на ултрадесничарската екстремистичка организација Националсоцијалисти од подземјето (НСУ 2.0). Обвинителството во Франкфурт, надлежно за овој случај, утрово потврди дека осомничениот е во притвор

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Германската полиција уапси 53-годишен маж осомничен дека испратил десетици заканувачки писма до политичари, адвокати и новинари и ги потпишал со кратенката на ултрадесничарската екстремистичка организација Националсоцијалисти од подземјето (НСУ 2.0). Обвинителството во Франкфурт, надлежно за овој случај, утрово потврди дека осомничениот е во притвор

Германија: Уапсен десничарски екстремист поради закани кон политичари и новинари

Германија: Уапсен десничарски екстремист поради закани кон политичари и новинари

Германската полиција уапси 53-годишен маж осомничен дека на политичари, адвокати и новинари им испратил десетици заканувачки пораки, потпишани со акроним на една екстремно десничарска терористичка група. Обвинителството во Франкфурт, кое го води случајот, соопшти денеска дека мажот бил уапсен вчера во Берлин. Името на уапсениот не е објавено поради

Германија: Уапсен десничарски екстремист поради закани кон политичари и новинари

Германија: Уапсен десничарски екстремист поради закани кон политичари и новинари

Германската полиција уапси 53-годишен маж осомничен дека на политичари, адвокати и новинари им испратил десетици заканувачки пораки, потпишани со акроним на една екстремно десничарска терористичка група. Обвинителството во Франкфурт, кое го води случајот, соопшти денеска дека мажот бил уапсен вчера во Берлин. Името на уапсениот не е објавено поради

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Германската полиција уапси 53-годишен маж осомничен дека испратил десетици заканувачки писма до политичари, адвокати и новинари и ги потпишал со кратенката на ултрадесничарската екстремистичка организација Националсоцијалисти од подземјето (НСУ 2.0). Обвинителството во Франкфурт, надлежно за овој случај, утрово потврди дека осомничениот е во притвор

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Германската полиција уапси 53-годишен маж осомничен дека испратил десетици заканувачки писма до политичари, адвокати и новинари и ги потпишал со кратенката на ултрадесничарската екстремистичка организација Националсоцијалисти од подземјето (НСУ 2.0). Обвинителството во Франкфурт, надлежно за овој случај, утрово потврди дека осомничениот е во притвор

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Германската полиција уапси 53-годишен маж осомничен дека испратил десетици заканувачки писма до политичари, адвокати и новинари и ги потпишал со кратенката на ултрадесничарската екстремистичка организација Националсоцијалисти од подземјето (НСУ 2.0). Обвинителството во Франкфурт, надлежно за овој случај, утрово потврди дека осомничениот е во притвор

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Германската полиција уапси 53-годишен маж осомничен дека испратил десетици заканувачки писма до политичари, адвокати и новинари и ги потпишал со кратенката на ултрадесничарската екстремистичка организација Националсоцијалисти од подземјето (НСУ 2.0). Обвинителството во Франкфурт, надлежно за овој случај, утрово потврди дека осомничениот е во притвор

Германија: Уапсен десничарски екстремист поради закани кон политичари и новинари

Германија: Уапсен десничарски екстремист поради закани кон политичари и новинари

Германската полиција уапси 53-годишен маж осомничен дека на политичари, адвокати и новинари им испратил десетици заканувачки пораки, потпишани со акроним на една екстремно десничарска терористичка група. Обвинителството во Франкфурт, кое го води случајот, соопшти денеска дека мажот бил уапсен вчера во Берлин. Името на уапсениот не е објавено поради

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Уапсен екстремист во Германија, испраќал заканувачки писма до истакнати лица

Германската полиција уапси 53-годишен маж осомничен дека испратил десетици заканувачки писма до политичари, адвокати и новинари и ги потпишал со кратенката на ултрадесничарската екстремистичка организација Националсоцијалисти од подземјето (НСУ 2.0). Обвинителството во Франкфурт, надлежно за овој случај, утрово потврди дека осомничениот е во притвор