притисни ентер »

Ќерката на Стив Ирвин се омажи во зоолошка градина
Ќерката на Стив Ирвин се омажи во зоолошка градина

Ќерката на Стив Ирвин се омажи во зоолошка градина

Ќерката на познатиот љубител на животни Стив Ирвин, Бинди, се омажи во австралиската зоолошка градина со својот вереник Чандлер По. Двојката се пофали на социјалните мрежи, а затоа што низ светот во моментов се шири коронавирусот, двајцата одлучија венчавката да ја направат без гости. „Имавме мала церемонија и се омажив за мојот најдобар пријател.

Ќерката на Стив Ирвин се омажи во зоолошка градина

Ќерката на Стив Ирвин се омажи во зоолошка градина

Ќерката на познатиот љубител на животни Стив Ирвин, Бинди, се омажи во австралиската зоолошка градина со својот вереник Чандлер По. Двојката се пофали на социјалните мрежи, а затоа што низ светот во моментов се шири коронавирусот, двајцата одлучија венчавката да ја направат без гости. „Имавме мала церемонија и се омажив за мојот најдобар пријател.

Се омажи ќерката на Стив Ирвин, свадбата во зоолошка градина

Се омажи ќерката на Стив Ирвин, свадбата во зоолошка градина

Бинди Ирвин, ќерката на најпознатиот ловец на крокодили, покојниот австралиски зоолог Стив Ирвин, се омажи за Чендлер Повел. Парот се венча во австралиска зоолошка градина, со што се пофали на социјалните мрежи. Бидејќи во светот владее коронавирусот, тие одлучиле да имаат венчавка без гости. „Имавме мала церемонија и се омажив за најдобриот пријател

Се омажи ќерката на ловецот на крокодили: Забавата била во зоолошка без гости

Се омажи ќерката на ловецот на крокодили: Забавата била во зоолошка без гости

Бинди Ирвин, ќерката на најпознатиот ловец на крокодили, покојниот австралиски зоолог Стив Ирвин, се омажи за Чендлер Повел. Парот се веча во австралиска зоолошка градина, со што се пофали на социјалните мрежи. Бидејќи во светот владее коронавирусот, тие одлучиле да имаат венчавка без гости. „Имавме мала церемонија и се омажив за најдобриот пријател

Се омажи ќерката на Стив Ирвин

Се омажи ќерката на Стив Ирвин

Бинди Ирвин, ќерката на најпознатиот ловец на крокодили, покојниот австралиски зоолог Стив Ирвин, се омажи за Чендлер Повел. Парот се веча во австралиска зоолошка градина, со што се пофали на социјалните мрежи. Бидејќи во светот владее коронавирусот, тие одлучиле да имаат венчавка без гости. „Имавме мала церемонија и се омажив за најдобриот пријател