притисни ентер »

Продолжува дезинфекцијата на училиштата
Продолжува дезинфекцијата на училиштата

Продолжува дезинфекцијата на училиштата

Општина Гази Баба информира дека Центарот за јавно здравје извршил дезинфекција на основните училишта на „Григор Прличев“ во Железара, „Вера Јоциќ“ во Хиподром, „Крум Тошев” во Трубарево и „Његош” во Јурумлери. Во текот на денешниот ден пак дезинфекција треба да биде извршена во училиштата „25 Мај“, „Крсте Мисирков“, „Стив Наумов“ и „Наум Наумовски

Дезинфекција во основните училишта

Дезинфекција во основните училишта

Екипи на Центарот за јавно здравје од вторникот започна дезинфекција на основните училишта на територијата на општина Гази Бабa: „Кирил и Методиј“ во Стајковци и подрачното училиште во Страчинци, „Наум Охридски“ во Булачани и подрачните училишта во Раштак и Црешево. Денескаа се дезинфицираат училиштата „Григор Прличев“, „Вера Јоциќ“ и „Крум Тошев“.