притисни ентер »

На патот Штип - Радовиш откриени 40 илегални мигранти
На патот Штип - Радовиш откриени 40 илегални мигранти

На патот Штип - Радовиш откриени 40 илегални мигранти

Embedded video for На патот Штип - Радовиш откриени 40 илегални мигранти Штипската полиција спречи криумчарење на мигранти. Вчера напладне на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано 6-ти километар, сообраќајната полиција во рутинска контрола запрела товарно возилот „Мерцедес“, управувано од 46 годишен жител на с. Петровец, со иницијали З.П

Откриен скопјанец кој превезувал 40 мигранти

Откриен скопјанец кој превезувал 40 мигранти

На 13.06.2019 година околу 14.30 часот на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „6-ти километар“, полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од с.Петровец, скопско. При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти  (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет), од кои 12

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

При контрола на камион со скопска регистрација на регионалниот пат Штип-Радовиш, полицијата пронашла 40 мигранти, од кои 12 малолетници. Како што информираат од МВР, полицајци во попладневните часови на 13 јуни на местото викано Шести километар, запреле товарно возило „мерцедес“, управувано од 46-годишен жител на скопското село Петровец. При контрола

Скопјанец фатен со камион полн со мигранти - скрил дури 40

Скопјанец фатен со камион полн со мигранти - скрил дури 40

Во текот на вчерашниот ден околу 14:30 часот на регионалниот пат Штип - Радовиш, на место викано „6-ти километар“, полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од с.Петровец, Скопско. При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет), од

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

При контрола на камион на регионалниот пат Штип-Радовиш, полицијата пронашла 40 мигранти, од кои 12 се малолетници. Како што информираат од МВР, полицајци во попладневните часови на 13 јуни на местото викано Шести километар, запреле товарно возило „мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од 46-годишен жител на скопското село Петровец. При

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

При контрола на камион со скопска регистрација на регионалниот пат Штип-Радовиш, полицијата пронашла 40 мигранти, од кои 12 малолетници. Како што информираат од МВР, полицајци во попладневните часови на 13 јуни на местото викано Шести километар, запреле товарно возило „мерцедес“, управувано од 46-годишен жител на скопското село Петровец. При контрола

Во Мерцедес откриени 40 мигранти

Во Мерцедес откриени 40 мигранти

Вчера околу 14.30 часот на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „6-ти километар", полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес" со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од с.Петровец, Скопско. При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет), од кои 12 се малолетници

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

Во камион на патот Штип-Радовиш пронајдени 40 мигранти

При контрола на камион со скопска регистрација на регионалниот пат Штип-Радовиш, полицијата пронашла 40 мигранти, од кои 12 малолетници. Како што информираат од МВР, полицајци во попладневните часови на 13 јуни на местото викано Шести километар, запреле товарно возило „мерцедес“, управувано од 46-годишен жител на скопското село Петровец. При контрола

Пронајдени 40 мигранти во возило на патот Штип – Радовиш

Пронајдени 40 мигранти во возило на патот Штип – Радовиш

На 13.06.2019 година околу 14.30 часот на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „6-ти километар“, полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од 46 годишен жител на скопско село Петровец. При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет),

Камион полн со мигранти фатен кај Штип

Камион полн со мигранти фатен кај Штип

При контрола во возилото биле пронајдени 40 мигранти (26 од Пакистан, 10 од Сирија и 4 од Египет), од кои 12 се малолетници. На 13.06.2019 година околу 14.30 часот на регионалниот пат Штип – Радовиш, на место викано „6-ти километар“, полициски службеници запреле товарно возило „Мерцедес“ со скопски регистарски ознаки, управувано од З.П.(46) од с.Петровец,