притисни ентер »

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Во организација на АКК Примо авј, претстојниот викенд во Кичево ќе се вози првата кружна трка „КИЧЕВО 2018“ со која ќе стартува шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки. На патеката на воениот полигон во Кичево се очекува бројка од околу 25 натпреварувачи, а најавено е и присуство на гости од Косово. Главната трка на програмата е

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Во организација на АКК Примо авј, претстојниот викенд во Кичево ќе се вози првата кружна трка „КИЧЕВО 2018“ со која ќе стартува шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки. На патеката на воениот полигон во Кичево се очекува бројка од околу 25 натпреварувачи, а најавено е и присуство на гости од Косово. Главната трка на програмата е

Викендов во Кичево ќе се одржат автотрки на кружни патеки

Викендов во Кичево ќе се одржат автотрки на кружни патеки

Во организација на АКК Примо авј, претстојниот викенд во Кичево ќе се вози првата кружна трка “КИЧЕВО 2018”, со која ќе стартува шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки. На патеката на воениот полигон во Кичево се очекува бројка од околу 25 натпреварувачи, а најавено е и присуство на гости од Косово. Главната трка на програмата

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

На патеката на воениот полигон во Кичево се очекува бројка од околу 25 натпреварувачи, а најавено е и присуство на гости од Косово. Главната трка на програмата е в (15 јули) од 12 часот, а половина час претходно е Свеченото отворање. Во сабота со почеток во 13 часот ќе се вози официјалниот тренинг. Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Во организација на АКК Примо авј, претстојниот викенд во Кичево ќе се вози првата кружна трка „КИЧЕВО 2018“ со која ќе стартува шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки. На патеката на воениот полигон во Кичево се очекува бројка од околу 25 натпреварувачи, а најавено е и присуство на гости од Косово. Главната трка на програмата е

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

– Во организација на АКК Примо авј, претстојниот викенд во Кичево ќе се вози првата кружна трка „КИЧЕВО 2018“ со која ќе стартува шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки. На патеката на воениот полигон во Кичево се очекува бројка од околу 25 натпреварувачи, а најавено е и присуство на гости од Косово. Главната трка на програмата

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Кичево, 12 јули 2018 (МИА) - Во организација на АКК Примо авј, претстојниот викенд во Кичево ќе се вози првата кружна трка „КИЧЕВО 2018“ со која ќе стартува шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки. На патеката на воениот полигон во Кичево се очекува бројка од околу 25 натпреварувачи, а најавено е и присуство на гости од Косово.

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Викендот во Кичево авто-трки на кружни патеки

Во организација на АКК Примо авј, претстојниот викенд во Кичево ќе се вози првата кружна трка „КИЧЕВО 2018“ со која ќе стартува шампионатот на Македонија во автомобилизам на кружни патеки. На патеката на воениот полигон во Кичево се очекува бројка од околу 25 натпреварувачи, а најавено е и присуство на гости од Косово. Главната трка на програмата е