притисни ентер »

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Причина за проблемот со ѓубрето во дворот на Клиничкиот центар во Скопје е тоа што изминатите години од едно на друго место беа префрлани ингеренциите од Службата за заеднички работи на Министерството за здравство. Во преговори сме да изнајдеме начин со кој ингеренциите околу чистењето на дворот на Клиничкиот центар во Скопје ќе ги преземе ЈП „Комунална

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Причина за проблемот со ѓубрето во дворот на Клиничкиот центар во Скопје е тоа што изминатите години од едно на друго место беа префрлани ингеренциите од Службата за заеднички работи на Министерството за здравство. Во преговори сме да изнајдеме начин со кој ингеренциите околу чистењето на дворот на Клиничкиот центар во Скопје ќе ги преземе ЈП „Комунална

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Причина за проблемот со ѓубрето во дворот на Клиничкиот центар во Скопје е тоа што изминатите години од едно на друго место беа префрлани ингеренциите од Службата за заеднички работи на Министерството за здравство. Во преговори сме да изнајдеме начин со кој ингеренциите околу чистењето на дворот на Клиничкиот центар во Скопје ќе ги преземе ЈП „Комунална

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Причина за проблемот со ѓубрето во дворот на Клиничкиот центар во Скопје е тоа што изминатите години од едно на друго место беа префрлани ингеренциите од Службата за заеднички работи на Министерството за здравство. Во преговори сме да изнајдеме начин со кој ингеренциите околу чистењето на дворот на Клиничкиот центар во Скопје ќе ги преземе ЈП „Комунална

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Причина за проблемот со ѓубрето во дворот на Клиничкиот центар во Скопје е тоа што изминатите години од едно на друго место беа префрлани ингеренциите од Службата за заеднички работи на Министерството за здравство. Во преговори сме да изнајдеме начин со кој ингеренциите околу чистењето на дворот на Клиничкиот центар во Скопје ќе ги преземе ЈП „Комунална

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Причина за проблемот со ѓубрето во дворот на Клиничкиот центар во Скопје е тоа што изминатите години од едно на друго место беа префрлани ингеренциите од Службата за заеднички работи на Министерството за здравство. Во преговори сме да изнајдеме начин со кој ингеренциите околу чистењето на дворот на Клиничкиот центар во Скопје ќе ги преземе ЈП „Комунална

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Причина за проблемот со ѓубрето во дворот на Клиничкиот центар во Скопје е тоа што изминатите години од едно на друго место беа префрлани ингеренциите од Службата за заеднички работи на Министерството за здравство. Во преговори сме да изнајдеме начин со кој ингеренциите околу чистењето на дворот на Клиничкиот центар во Скопје ќе ги преземе ЈП „Комунална

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Причина за проблемот со ѓубрето во дворот на Клиничкиот центар во Скопје е тоа што изминатите години од едно на друго место беа префрлани ингеренциите од Службата за заеднички работи на Министерството за здравство. Во преговори сме да изнајдеме начин со кој ингеренциите околу чистењето на дворот на Клиничкиот центар во Скопје ќе ги преземе ЈП „Комунална

ФИЛИПЧЕ САКА ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ДА ГО ЧИСТИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР МЕСТО ПРИВАТНА КОМПАНИЈА

ФИЛИПЧЕ САКА ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ДА ГО ЧИСТИ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР МЕСТО ПРИВАТНА КОМПАНИЈА

Преполни канти и контејнери и насекаде расфрлани отпадоци, повторно може да се видат на скопскиот Клинички центар. Ова се случува само десетина дена по чистењето на Клинички, во кој се вклучија и екипи од ЈП „Комунална Хигиена“. Министерот за здравство Венко Филипче денес кажа дека проблемот со ѓубрето на Клиничкиот центар настанал претходно кога ингеренциите

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Филипче: Клинички ќе го чисти Комунална хигиена

Причина за проблемот со ѓубрето во дворот на Клиничкиот центар во Скопје е тоа што изминатите години од едно на друго место беа префрлани ингеренциите од Службата за заеднички работи на Министерството за здравство. Во преговори сме да изнајдеме начин со кој ингеренциите околу чистењето на дворот на Клиничкиот центар во Скопје ќе ги преземе ЈП „Комунална