притисни ентер »

СДСМ: Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени
СДСМ: Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени

СДСМ: Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени

Со усвојувањето на уставните измени имплементиран е Договорот од Преспа со што се отвораат перспективите кон светла македонска иднина во ЕУ и НАТО, велат од владејчката СДСМ. „Целиот демократски свет, Европската унија, САД, НАТО, Германија, Велика Британија, Европската комисија, Австрија и други го поздравија усвојувањето на измените на Уставот, честитаа

СДСМ: Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени

СДСМ: Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени

Со усвојувањето на уставните измени имплементиран е Договорот од Преспа со што се отвораат перспективите кон светла македонска иднина во ЕУ и НАТО, велат од владејчката СДСМ. „Целиот демократски свет, Европската унија, САД, НАТО, Германија, Велика Британија, Европската комисија, Австрија и други го поздравија усвојувањето на измените на Уставот, честитаа

СДСМ: Усвојувањето на уставните измени отвора перспективи кон светла македонска иднина во ЕУ и НАТО

СДСМ: Усвојувањето на уставните измени отвора перспективи кон светла македонска иднина во ЕУ и НАТО

Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени, дебакл за изолираните деструктивци Мицкоски и Бачев, реагираат од СДСМ. Од таму додаваат дека со усвојувањето на уставните измени имплементиран е Договорот од Преспа со што се отвораат перспективите кон светла македонска иднина во ЕУ и НАТО. „Целиот демократски свет, Европската унија,

СДСМ: Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени

СДСМ: Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени

„Со усвојувањето на уставните измени имплементиран е Договорот од Преспа со јшто се отвораат перспективите кон светла македонска иднина во ЕУ и НАТО. Целиот демократски свет, Европската унија, САД, НАТО, Германија, Велика Британија, Европската комисија, Австрија и други го поздравија усвојувањето на измените на Уставот, честитаа на историската одговорност

СДСМ: Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени, дебакл за изолираните деструктивци Мицкоски и Бачев

СДСМ: Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени, дебакл за изолираните деструктивци Мицкоски и Бачев

Целиот демократски свет, Европската унија, САД, НАТО, Германија, Велика Британија, Европската комисија, Австрија и други го поздравија усвојувањето на измените на Уставот, честитаа на историската одговорност на пратениците и граѓаните и ја потенцираа нивната натамошна поддршка во процесот на интеграција во двата најмоќни сојузи во светот. Сами, без

СДСМ: Светот ги поздрави уставните измени, Мицкоски и Бачев се изолирани деструктивци

СДСМ: Светот ги поздрави уставните измени, Мицкоски и Бачев се изолирани деструктивци

Целиот демократски свет, Европската унија, САД, НАТО, Германија, Велика Британија, Европската комисија, Австрија и други го поздравија усвојувањето на измените на Уставот, честитаа на историската одговорност на пратениците и граѓаните и ја потенцираа нивната натамошна поддршка во процесот на интеграција во двата најмоќни сојузи во светот. Сами, без

СДСМ: Уставните измени поздравени од целиот демократски свет, дебакл за Мицкоски и Бачев

СДСМ: Уставните измени поздравени од целиот демократски свет, дебакл за Мицкоски и Бачев

Со усвојувањето на уставните измени имплементиран е Договорот од Преспа со што се отвораат перспективите кон светла македонска иднина во ЕУ и НАТО, се вели во соопштението на СДСМ. Целиот демократски свет, Европската унија, САД, НАТО, Германија, Велика Британија, Европската комисија, Австрија и други го поздравија усвојувањето на измените на Уставот,

СДСМ: Уставните измени поздравени од целиот демократски свет, дебакл за Мицкоски

СДСМ: Уставните измени поздравени од целиот демократски свет, дебакл за Мицкоски

Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени, дебакл за изолираните деструктивци Мицкоски и Бачев Со усвојувањето на уставните измени имплементиран е Договорот од Преспа со што се отвораат перспективите кон светла македонска иднина во ЕУ и НАТО. Целиот демократски свет, Европската унија, САД, НАТО, Германија, Велика Британија,

СДСМ: Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени

СДСМ: Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени

Со усвојувањето на уставните измени имплементиран е Договорот од Преспа со јшто се отвораат перспективите кон светла македонска иднина во ЕУ и НАТО. Целиот демократски свет, Европската унија, САД, НАТО, Германија, Велика Британија, Европската комисија, Австрија и други го поздравија усвојувањето на измените на Уставот, честитаа на историската одговорност

СДСМ: Уставните измени поздравени од целиот демократски свет, дебакл за Мицкоски и Бачев

СДСМ: Уставните измени поздравени од целиот демократски свет, дебакл за Мицкоски и Бачев

Целиот демократски свет го поздрави усвојувањето на уставните измени, дебакл за изолираните деструктивци Мицкоски и Бачев Со усвојувањето на уставните измени имплементиран е Договорот од Преспа со што се отвораат перспективите кон светла македонска иднина во ЕУ и НАТО. Целиот демократски свет, Европската унија, САД, НАТО, Германија, Велика Британија,