притисни ентер »

Брзо носи им шампањско долу, многу се жедни!
Брзо носи им шампањско долу, многу се жедни!

Брзо носи им шампањско долу, многу се жедни!

Еве брзам, за 1 секунда сум долу! Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Како можат некои жени да пијат толку многу?

Како можат некои жени да пијат толку многу?

Едниот од мажите размислувајќи гласно си го постави ова прашање, а на крајот на видеото се виде дека навистина не му било јасно како може девојката а не може тој. Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее

Незаборавен момент на свадба со невеста без срам од роднините

Незаборавен момент на свадба со невеста без срам од роднините

На крај на видеото братот му вели на зетот: „Не ѝ ги бакнувај градите!“ Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Идиотот против вратата – 0 : 1

Идиотот против вратата – 0 : 1

Кога типот виде дека вратата не попушта, се залета со цела сила и самиот се нокаутираше :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Маскотата мечка ѝ прави смешен трик на девојката во метрото

Маскотата мечка ѝ прави смешен трик на девојката во метрото

Ја натера да си го искрши телефонот :). Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.