притисни ентер »

Осите се многу корисни за планетата и за луѓето
Осите се многу корисни за планетата и за луѓето

Осите се многу корисни за планетата и за луѓето

Во 2019 година едно истражување покажало дека осите може логично да размислуваат. Сега ново истражување покажува дека тие се корисни за човештвото, иако многумина го мислат спротивното. Анкета на професорот Сејриан Самнер од Универзитетскиот колеџ во Лондон покажала дека генерално луѓето ги мразат осите. Како што изјавил тој, луѓето живееле во хармонија