притисни ентер »

Алал го избркала Џорџ Клуни од дома, тврдат странските медиуми
Алал го избркала Џорџ Клуни од дома, тврдат странските медиуми

Алал го избркала Џорџ Клуни од дома, тврдат странските медиуми

Откако минатиот месец светските медиуми пишуваа дека Џорџ и Амал Клуни се разведуваат оти глумецот бил несреќен во бракот, сега тврдат дека адвокатката го избркала од дома и дека тие не живеат заедно. Навидно, славна двојка од поодамна има проблеми во бракот, а сè започнало кога требало да одлучат дали ќе продолжат да живеат во Лос Анџелес или ќе се

ГО ИЗБРКА ОД ДОМА: Џорџ Клуни веќе месец и пол не живее со Амал

ГО ИЗБРКА ОД ДОМА: Џорџ Клуни веќе месец и пол не живее со Амал

Џорџ Клуни (59) и Амал Клуни (42) веќе неколку месеци се тема на светските медиуми поради несогласувања во бракот за време на карантин, што наводно ескалирало со развод. Имено, славниот пар не се согласува за тоа каде ќе живее кога нивните тригодишни близнаци ќе одат на училиште, па адвокатката се залага за живот во Велика Британија, а холивудскиот

Странските медиуми: Амал го избрка Џорџ од дома

Странските медиуми: Амал го избрка Џорџ од дома

Актерот Џорџ Клуни и неговата 16 години помлада сопруга, адвокатката Амал често се тема на странски медиуми поради нивниот бурен однос. Оваа славна двојка наводно веќе извесно време има проблеми во бракот, а сè започнало кога требало да одлучат дали животот, кога тригодишните близнаци ќе почнат на училиште, ќе го продолжат во Лос Анџелес или ќе се

Амал го исфрлила Џорџ Клуни од домот

Амал го исфрлила Џорџ Клуни од домот

Актерот Џорџ Клуни и неговата 16 години помлада сопруга Амал неретко се тема на странските медиуми поради нивниот бурен однос. Имено, овој познат пар наводно веќе некое време има проблеми во бракот, а се започнало кога тие требало да одлучат дали животот, кога тригодишните близнаци ќе тргнат во училиште, ќе го продолжат во Лос Анџелес или ќе се преселат

Џорџ Клуни веќе месец и пол не живее под ист покрив со Амал: Го избркала од дома?!

Џорџ Клуни веќе месец и пол не живее под ист покрив со Амал: Го избркала од дома?!

Во последно време шпекулациите дека холивидскиот актер Џорџ Клуни и неговата 16 години помлада сопруга Амал Клуни се пред развод стануваат погласни. Според наисите во странските медиуми, тие двајца наскоро би можеле да стават точка на бракот поради зачестените несогласувања – Амал го избркала од домот актерот откако тој не ни сакал да ја разгледа идејата

Кулминираа проблемите во семејството Клуни: Амал го исфрлила Џорџ Клуни од домот

Кулминираа проблемите во семејството Клуни: Амал го исфрлила Џорџ Клуни од домот

Актерот Џорџ Клуни и неговата 16 години помлада сопруга Амал неретко се тема на странските медиуми поради нивниот бурен однос. Имено, овој познат пар наводно веќе некое време има проблеми во бракот , а се започнало кога тие требало да одлучат дали животот, кога тригодишните близнаци ќе тргнат во училиште, ќе го продолжат во Лос Анџелес или ќе се преселат

НОВА ДРАМА ВО СЕМЕЈСТВОТО КЛУНИ! Амал го исфрлила од семејната куќа после ЖЕСТОКА КАВГА?! Ова ја збеснало

НОВА ДРАМА ВО СЕМЕЈСТВОТО КЛУНИ! Амал го исфрлила од семејната куќа после ЖЕСТОКА КАВГА?! Ова ја збеснало

Глумецот Џорџ Клуни и неговата 16 години помлада партнерка Амал Клуни неретко се тема на странските медиуми поради нивниот бурен однос. Наводно, парот извесно време има проблеми во бракот, а се започнало кога требале да одлучат каде ќе живеат, кога тригодишните близнаци треба да тргнат на училиште, ќе продолжат во Лос Анѓелес или ќе се преселат во

НОВА ДРАМА ВО СЕМЕЈСТВОТО КЛУНИ! Амал го исфрлила од семејната куќа после ЖЕСТОКА КАВГА?! Ова ја збеснало

НОВА ДРАМА ВО СЕМЕЈСТВОТО КЛУНИ! Амал го исфрлила од семејната куќа после ЖЕСТОКА КАВГА?! Ова ја збеснало

Глумецот Џорџ Клуни и неговата 16 години помлада партнерка Амал Клуни неретко се тема на странските медиуми поради нивниот бурен однос. Наводно, парот извесно време има проблеми во бракот, а се започнало кога требале да одлучат каде ќе живеат, кога тригодишните близнаци треба да тргнат на училиште, ќе продолжат во Лос Анѓелес или ќе се преселат во

Странски медиуми: Амал го избрка Џорџ Клуни од куќата

Странски медиуми: Амал го избрка Џорџ Клуни од куќата

Актерот Џорџ Клуни и неговата 16 години помлада сопруга Амал често се тема на странски медиуми поради нивната бурна врска. Имено, оваа славна двојка наводно веќе некое време има проблеми во бракот, а сè започнало кога требало да одлучат дали животот ќе продолжи во Лос Анџелес или ќе се преселат во Лондон кога тригодишните близнаци ќе почнат на училиште

За разводот на Џорџ и Амал се шушка со месеци: Бесната адвокатка го истерала глумецот од куќата!

За разводот на Џорџ и Амал се шушка со месеци: Бесната адвокатка го истерала глумецот од куќата!

Странските медиуми пишуваат дека причината за разделбата во бракот на славната двојка е дискусијата за уште една принова… Џорџ (59) и Амал Клуни (42) веќе неколку месеци се тема на светските медиуми поради несогласувања во бракот за време на карантин, што наводно ескалирало со развод. Имено, славниот пар не се согласува за тоа каде ќе живее кога нивните