притисни ентер »

18 Фотографии од Италија кои ќе ве натераат да извикате: „Мама Миа!“
18 Фотографии од Италија кои ќе ве натераат да извикате: „Мама Миа!“

18 Фотографии од Италија кои ќе ве натераат да извикате: „Мама Миа!“

Исто како и секоја друга земја, Италија има свој уникатен шарм. Постојаниот ренесансен дух, живописните пејзажи и тестенините се само мал дел од секојдневниот живот на многу Италијанци. Собравме неколку фотографии кои ги доловуваат најсветлите моменти од животот во оваа сончева земја. 1. „Неодамна се преселив заедно со мојата девојка во Италија. Сè