притисни ентер »

Информативна кампања за проектот „ЕУ – e-здравствено право и Северна Македонија: од практика до имплементација“
Информативна кампања за проектот „ЕУ – e-здравствено право и Северна Македонија: од практика до имплементација“

Информативна кампања за проектот „ЕУ – e-здравствено право и Северна Македонија: од практика до имплементација“

Тимот од професори од Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип, кој е дел од Жан Моне проект од програмата на Еразмус плус во кој УГД е единствен носител, организира информативна кампања со која сите заинтересирани подетално ќе се запознаат со содржината и целите на проектот. За потсетување, УГД првпат е единствен носител на Жан Моне проект од програмата