притисни ентер »

Комбо на денот: Идеи за пролетен стајлинг во издание на ТикТокерката Чарли Ди Амелио
Комбо на денот: Идеи за пролетен стајлинг во издание на ТикТокерката Чарли Ди Амелио

Комбо на денот: Идеи за пролетен стајлинг во издание на ТикТокерката Чарли Ди Амелио

Кога ќе кажеме ТикТок веднаш помислуваме на Чарли Ди Амелио - најпознатата ТикТокерка која како преку ноќ да стана синоним за платформата. Покрај тоа што е позната на ТикТок по нејзините способности за танцување, кои сите ги копираат, имитираат и следат, таа стана и омилена меѓу тинејџерите поради својот оригинален изглед и стил. Навидум едноставно