притисни ентер »

Во Белград отворено училиште за орален секс
Во Белград отворено училиште за орален секс

Во Белград отворено училиште за орален секс

Белграѓанката Ники Престиж отворила училиште за орален секс во центарот на градот, пренесува порталот „На длану“. Оваа 36-годишна жена дошла на идеја да отвори училиште за орален секс оти смета дека балканските жени сѐ уште се сексуално неосвестени, па таа решила да им помогне. „Јас се преселив во Истанбул многу млада, на 22 години. Тогаш видов колку

И Оралниот секс е Наука

И Оралниот секс е Наука

Кои се причините заради што се впуштате во орален секс? Дали бидејќи е предигра или навистина уживате во тоа? Очигледно, неодамнешното истражување вели дека има многу повеќе наука во тоа зошто сакаме орален секс, од самото тоа дека води кон водење љубов. Претходно сигурно сте слушнале дека науката објаснува дека луѓето имаат потреба од пенетративен

Отворено училиште за орален секс во Белград

Отворено училиште за орален секс во Белград

Како што е наведено, најмладиот учесник има 24 години, а интересно е тоа што сите девојки и жени кои се пријавиле се од добростоечки семејства. Мажите повеќе не мора да се грижат, нивните партнерики конечно ќе научат да ги задоволат на вистински начин, а жените можат да здивнат, бидејќи по таков орален секс секој маж ќе им пие од рака, пишува порталот

Науката има објаснување зошто сакаме орален секс

Науката има објаснување зошто сакаме орален секс

Зошто се впуштате во орален секс? Дали бидејќи е предигра или навистина уживате во тоа? Очигледно, неодамнешното истражување вели дека има многу повеќе наука во тоа зошто сакаме орален секс, од самото тоа дека води кон водење љубов. Претходно сигурно сте слушнале дека науката објаснува дека луѓето имаат потреба од пенетративен секс поради еволутивната