притисни ентер »

Немавме деца, и тоа не зближи: Љубовната прикзна на Милена Дравиќ и на Драган Николиќ
Немавме деца, и тоа не зближи: Љубовната прикзна на Милена Дравиќ и на Драган Николиќ

Немавме деца, и тоа не зближи: Љубовната прикзна на Милена Дравиќ и на Драган Николиќ

Поминаа три месеци откако почина една од најголемите српски актерки која ја сакаше целиот Балкан, Милена Дравиќ. Таа, по неколку години лекување, ја загуби борбата со ракот.  Пријателите на Дравиќ раскажуваа дека таа до последен момент остана насмеана дама која ширеше позитивна енергија. Нејзина најголема поддршка во животот беше нејзиниот колега и