притисни ентер »

Три бесплатни совети од сервис мајстори
Три бесплатни совети од сервис мајстори

Три бесплатни совети од сервис мајстори

Германската асоцијација на работниците во сервиси често нуди различни совети за возачите на моторните превозни средства. Овие препораки доаѓаат од самите мајстори во сервисите и се базираат на долгогодишното искуство. Три од овие совети се поврзани со потрошен акумулатори, зголемена потрошувачка на гориво и разработување на нов автомобил. Ако акумулаторот