притисни ентер »

Олимпискиот оган пак ќе гори, церемонијата во древна Грција без гледачи
Олимпискиот оган пак ќе гори, церемонијата во древна Грција без гледачи

Олимпискиот оган пак ќе гори, церемонијата во древна Грција без гледачи

Не мина ни половина година од Летните Олимписки игри во Токио, а олимпискиот оган за Зимските олимписки игри во Пекинг ќе биде запален утре на античкиот стадион во грчката Олимпија без присуство на гледачи. Третпат во трите децении на традиционалното палење на олимпискиот оган во колевката на олимпизмот свеченоста ќе биде без гледачи. Свеченоста ќе

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

Олимпискиот оган за Зимските олимписки игри (ЗОИ) во Пекинг, кои ќе се одржат од 4 до 20 февруари, ќе биде запален утре на античкиот стадион во грчката Олимпија без присуство на гледачи поради пандемијата на коронавирус, како што беше случај и за летните Игри во Токио. Трет пат во трите децении на традиционалното палење на олимпискиот оган во колевката

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

Олимпискиот оган за Зимските олимписки игри (ЗОИ) во Пекинг, кои ќе се одржат од 4 до 20 февруари, ќе биде запален утре на античкиот стадион во грчката Олимпија без присуство на гледачи поради пандемијата на коронавирус, како што беше случај и за летните Игри во Токио. Трет пат во трите децении на традиционалното палење на олимпискиот оган во колевката

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

Олимпискиот оган за Зимските олимписки игри (ЗОИ) во Пекинг, кои ќе се одржат од 4 до 20 февруари, ќе биде запален утре на античкиот стадион во грчката Олимпија без присуство на гледачи поради пандемијата на коронавирус, како што беше случај и за летните Игри во Токио. Трет пат во трите децении на традиционалното палење на олимпискиот оган во колевката

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

Грција – Олимпискиот оган за Зимските олимписки игри (ЗОИ) во Пекинг, кои ќе се одржат од 4 до 20 февруари, ќе биде запален утре на античкиот стадион во грчката Олимпија без присуство на гледачи поради пандемијата на коронавирус, како што беше случај и за летните Игри во Токио. Трет пат во трите децении на традиционалното палење на олимпискиот оган

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

Олимпискиот оган за Зимските олимписки игри (ЗОИ) во Пекинг, кои ќе се одржат од 4 до 20 февруари, ќе биде запален утре на античкиот стадион во грчката Олимпија без присуство на гледачи поради пандемијата на коронавирус, како што беше случај и за летните Игри во Токио. Третпат во трите децении на традиционалното палење на олимпискиот оган во колевката

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган Олимпискиот оган за Зимските олимписки игри (ЗОИ) во Пекинг, кои ќе се одржат од 4 до 20 февруари, ќе биде запален утре на античкиот стадион во грчката Олимпија без присуство на гледачи поради пандемијата на коронавирус, како што беше случај и за летните Игри во Токио. Трет пат во трите децении на традиционалното

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

Олимпискиот оган за Зимските олимписки игри (ЗОИ) во Пекинг, кои ќе се одржат од 4 до 20 февруари, ќе биде запален утре на античкиот стадион во грчката Олимпија без присуство на гледачи поради пандемијата на коронавирус, како што беше случај и за летните Игри во Токио. Трет пат во трите децении на традиционалното палење на олимпискиот оган во колевката

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

ЗОИ: Утре ќе биде запален олимпискиот оган

Олимпискиот оган за Зимските олимписки игри (ЗОИ) во Пекинг, кои ќе се одржат од 4 до 20 февруари, ќе биде запален утре на античкиот стадион во грчката Олимпија без присуство на гледачи поради пандемијата на коронавирус, како што беше случај и за летните Игри во Токио. Трет пат во трите децении на традиционалното палење на олимпискиот оган во колевката