притисни ентер »

Лукароски: Откако стана градоначалничка, Данела уште го нема спомнато ‘СКОПЈЕ’, а милион пати ја има спомнато ‘ВЛАДАТА’
Лукароски: Откако стана градоначалничка, Данела уште го нема спомнато ‘СКОПЈЕ’, а милион пати ја има спомнато ‘ВЛАДАТА’

Лукароски: Откако стана градоначалничка, Данела уште го нема спомнато ‘СКОПЈЕ’, а милион пати ја има спомнато ‘ВЛАДАТА’

Откако стана градоначалничка на Скопје, Данела уште го нема спомнато ‘СКОПЈЕ’… А милион пати ја има спомнато ‘ВЛАДАТА’… And counting… ФБ статус на Ацо Лукароски