притисни ентер »

Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на Меквин за првпат после 11 години
Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на Меквин за првпат после 11 години

Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на Меквин за првпат после 11 години

Манекенката Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на модната куќа Александер Меквин во Тобако Док во Лондон. Иако беше миленичка на Ли Меквин, не се појавила на ревија на овој бренд од 2010 година, кога тој починал. Некои сметаат дека оваа пауза случајно се случила, додека другите потсетиле на расправијата која тој и Наоми ја имале во 1997 година. Таа

Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на „Мекквин“ во Лондон

Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на „Мекквин“ во Лондон

Светски познатата манекенка Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на модната куќа „Александар Мекквин“ во „Тобако док“ во Лондон. Честа да ја претстави колекцијата „Мекквин“ за 2022 година ѝ припадна на дизајнерката Сара Бартон. – Ми се допаѓа замислата девојките на Меквин „да ја брка бурата“. Сакав преку облеката да ја покажам мистеријата, возбудата и

Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на „Мекквин“ во Лондон

Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на „Мекквин“ во Лондон

Светски познатата манекенка Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на модната куќа „Александар Мекквин“ во „Тобако док“ во Лондон. Честа да ја претстави колекцијата „Мекквин“ за 2022 година ѝ припадна на дизајнерката Сара Бартон. – Ми се допаѓа замислата девојките на Меквин „да ја брка бурата“. Сакав преку облеката да ја покажам мистеријата, возбудата и

Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на „Мекквин” во Лондон

Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на „Мекквин” во Лондон

Светски познатата манекенка Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на модната куќа „Александар Мекквин” во „Тобако док” во Лондон. Честа да ја претстави колекцијата „Мекквин” за 2022 година ѝ припадна на дизајнерката Сара Бартон. – Ми се допаѓа замислата девојките на Меквин „да ја брка бурата”. Сакав преку облеката да ја покажам мистеријата, возбудата и

Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на „Мекквин“ во Лондон

Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на „Мекквин“ во Лондон

Светски познатата манекенка Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на модната куќа „Александар Мекквин“ во Лондон. Честа да ја претстави колекцијата „Мекквин“ за 2022 година ѝ припадна на дизајнерката Сара Бартон. – Ми се допаѓа замислата девоjката на Меквин „да ја брка бурата“. Сакав преку облеката да ја покажам мистеријата, возбудата и прифаќањето на

Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на „Мекквин“ во Лондон

Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на „Мекквин“ во Лондон

– Светски познатата манекенка Наоми Кемпбел ја затвори ревијата на модната куќа „Александар Мекквин“ во „Тобако док“ во Лондон. Честа да ја претстави колекцијата „Мекквин“ за 2022 година ѝ припадна на дизајнерката Сара Бартон. – Ми се допаѓа замислата девојките на Меквин „да ја брка бурата“. Сакав преку облеката да ја покажам мистеријата, возбудата

Фантастично модно шоу на „Александар Меквин“ на покрив во Лондон

Фантастично модно шоу на „Александар Меквин“ на покрив во Лондон

Сара Бартон вчера во Лондон направи вистинско модно шоу, претставувајќи ги креациите од „Александар Меквин“ за сезона пролет-лето 2022 на не така вообичаен начин. Досега претставувањата беа најчесто за време на модната недела во Париз, но креативната директорка овој пат се одлучи да се врати дома и да направи самостојна ревија, со што доби комплетно