притисни ентер »

Њујорк воведува електрични велосипеди за достава
Њујорк воведува електрични велосипеди за достава

Њујорк воведува електрични велосипеди за достава

Властите во Њујорк неделава објавија план за воведување електрични товарни велосипеди коишто треба да ги заменат возилата за достава кои ја загадуваат околината. Доставните претпријатија на Амазон, УПС и ДХЛ ќе ја поддржат шестмесечната пробна програма на њујоршкиот Оддел за сообраќај, и тоа онаму каде што е најфреквентно, пишува „Њујорк тајмс“. Други

Њујорк воведува товарни велосипеди наместо комбиња за испорака

Њујорк воведува товарни велосипеди наместо комбиња за испорака

Њујорк оваа недела објави план за воведување велосипеди на електричен погон за транспортни услуги кои треба да ги заменат возилата за испорака кои ја загадуваат животната средина, со што ќе се ублажи сообраќајниот метеж што го создаваат. Компаниите за испорака како „Амазон“, „УПС“ и „ДХЛ“ ќе учествуваат во шестмесечната пробна програма во Одделот на

Њујорк воведува електрични велосипеди за достава

Њујорк воведува електрични велосипеди за достава

Властите во Њујорк неделава објавија план за воведување електрични товарни велосипеди коишто треба да ги заменат возилата за достава кои ја загадуваат околината. Доставните претпријатија на Амазон, УПС и ДХЛ ќе ја поддржат шестмесечната пробна програма на њујоршкиот Оддел за сообраќај, и тоа онаму каде што е најфреквентно, пишува „Њујорк тајмс“. Други

Њујорк воведува електрични велосипеди за достава

Њујорк воведува електрични велосипеди за достава

Властите во Њујорк неделава објавија план за воведување електрични товарни велосипеди коишто треба да ги заменат возилата за достава кои ја загадуваат околината. Доставните претпријатија на Амазон, УПС и ДХЛ ќе ја поддржат шестмесечната пробна програма на њујоршкиот Оддел за сообраќај, и тоа онаму каде што е најфреквентно, пишува „Њујорк тајмс“. Други

Њујорк воведува електрични велосипеди за доставa

Њујорк воведува електрични велосипеди за доставa

Властите во Њујорк неделава објавија план за воведување електрични товарни велосипеди коишто треба да ги заменат возилата за достава кои ја загадуваат околината. Доставните претпријатија на Amazon, UPS и DHL ќе ја поддржат шестмесечната пробна програма на њујоршкиот Оддел за сообраќај, и тоа онаму каде што е најфреквентно, пишува „Њујорк тајмс“. Други

Њујорк воведува електрични велосипеди за достава

Њујорк воведува електрични велосипеди за достава

Властите во Њујорк неделава објавија план за воведување електрични товарни велосипеди коишто треба да ги заменат возилата за достава кои ја загадуваат околината. Доставните претпријатија на Амазон, УПС и ДХЛ ќе ја поддржат шестмесечната пробна програма на њујоршкиот Оддел за сообраќај, и тоа онаму каде што е најфреквентно, пишува „Њујорк тајмс“. Други

Њујорк воведува електрични велосипеди за доставa

Њујорк воведува електрични велосипеди за доставa

Властите во Њујорк неделава објавија план за воведување електрични товарни велосипеди коишто треба да ги заменат возилата за достава кои ја загадуваат околината. Доставните претпријатија на Amazon, UPS и DHL ќе ја поддржат шестмесечната пробна програма на њујоршкиот Оддел за сообраќај, и тоа онаму каде што е најфреквентно, пишува „Њујорк тајмс“. Други

BЛAСТИТE ВО ЊУJОPК OБЈAВИЈA ПЛAН: Вoвeдyвaaт eлeктpични вeлocипeди за дocтaвa

BЛAСТИТE ВО ЊУJОPК OБЈAВИЈA ПЛAН: Вoвeдyвaaт eлeктpични вeлocипeди за дocтaвa

Властите во Њујорк неделава објавија план за воведување електрични товарни велосипеди коишто треба да ги заменат возилата за достава кои ја зaгaдyвaaт околината. Доставните претпријатија на Амазон, УПС и ДХЛ ќе ја поддржат шестмесечната пробна програма на њујоршкиот Оддел за сообраќај, и тоа онаму каде што е најфреквентно, пишува „Њујорк тајмс“. Други

Њујорк воведува електрични велосипеди за достава

Њујорк воведува електрични велосипеди за достава

Властите во Њујорк неделава објавија план за воведување електрични товарни велосипеди коишто треба да ги заменат возилата за достава кои ја загадуваат околината. Доставните претпријатија на Амазон, УПС и ДХЛ ќе ја поддржат шестмесечната пробна програма на њујоршкиот Оддел за сообраќај, и тоа онаму каде што е најфреквентно, пишува „Њујорк тајмс”. Други

И во Њујорк електрични велосипеди на достава

И во Њујорк електрични велосипеди на достава

Властите во Њујорк неделава објавија план за воведување електрични товарни велосипеди коишто треба да ги заменат возилата за достава кои ја загадуваат околината. Доставните претпријатија на Амазон, УПС и ДХЛ ќе ја поддржат шестмесечната пробна програма на њујоршкиот Оддел за сообраќај, и тоа онаму каде што е најфреквентно, пишува „Њујорк тајмс“. Други