притисни ентер »

Самсунг го промовираше својот „флексибилен“ смартфон

Самсунг го промовираше својот „флексибилен“ смартфон

Јужнокорејската технолошка компанија Самсунг го промовираше својот високо очекуван телефон на преклопување за време на настан во Сан Франциско, откако ги повика развивачите на Андроид да почнат да создаваат апликации за него. Компанијата треба да постигне успех со овој уред, за да го поврати профитот на својата единица за мобилни уреди и да врати дел

Самсунг го промовираше својот „флексибилен“ смартфон

Самсунг го промовираше својот „флексибилен“ смартфон

Јужнокорејската технолошка компанија Самсунг го промовираше својот високо очекуван телефон на преклопување за време на настан во Сан Франциско, откако ги повика развивачите на Андроид да почнат да создаваат апликации за него. Компанијата треба да постигне успех со овој уред, за да го поврати профитот на својата единица за мобилни уреди и да врати дел

Самсунг го промовираше својот „флексибилен“ смартфон

Самсунг го промовираше својот „флексибилен“ смартфон

Самсунг го промовираше својот „флексибилен“ смартфон Јужнокорејската технолошка компанија Самсунг го промовираше својот високо очекуван телефон на преклопување за време на настан во Сан Франциско, откако ги повика развивачите на Андроид да почнат да создаваат апликации за него. Компанијата треба да постигне успех со овој уред, за да го поврати профитот

Самсунг го промовираше својот „флексибилен“ смартфон

Самсунг го промовираше својот „флексибилен“ смартфон

Јужнокорејската технолошка компанија Самсунг го промовираше својот високо очекуван телефон на преклопување за време на настан во Сан Франциско, откако ги повика развивачите на Андроид да почнат да создаваат апликации за него. Компанијата треба да постигне успех со овој уред, за да го поврати профитот на својата единица за мобилни уреди и да врати дел

Самсунг ја претстави иднината на паметните телефони: Infinity Flex Display

Самсунг ја претстави иднината на паметните телефони: Infinity Flex Display

После долгите најавувања, прашање на време беше кога јужнокорејски Самсунг ќе го претстави својот флексибилен паметен телефон. Сепак, тоа што Самсунг им го претстаави на девелоперите е само концепт и ќе поминат барем уште неколку месеци пред да го видиме паметниот телефон со флексибилен екран во пракса. Како и да е, целиот концепт на Јужнокорејците

Самсунг го промовираше својот „флексибилен“ смартфон

Самсунг го промовираше својот „флексибилен“ смартфон

Јужнокорејската технолошка компанија Самсунг го промовираше својот високо очекуван телефон на преклопување за време на настан во Сан Франциско, откако ги повика развивачите на Андроид да почнат да создаваат апликации за него. Компанијата треба да постигне успех со овој уред, за да го поврати профитот на својата единица за мобилни уреди и да врати дел

Самсунг конечно го покажа флексибилниот мобилен телефон Galaxy F

Самсунг конечно го покажа флексибилниот мобилен телефон Galaxy F

Самсунг на конференцијата SDC 2018 конечно го претстави Galaxy F, телефон со флексибилен екран. Претставувајќи го телефонот, водителот на маркетинг за мобилни производи Џастин Денисон со замрачено осветлување, како не би ги открил сите детали за овој иновативен производ, покажа таблет со екран со големина од 7,3 инчи. Но, во внатрешноста на овој уред

Исечоците во екранот пристигнуваат и кај смартфоните на Samsung

Исечоците во екранот пристигнуваат и кај смартфоните на Samsung

Еве лоши вести за оние кои мразат исечоци во екранот (notch). Еден од последните столбови во одбрана на овој сегмент, компанијата која се уште не импелемнтираше засек во своите смартфони, конечно ќе попушти и ќе го донесе годинашниот тренд во своите мобилни уреди. На својата конференција за програмери, Samsung навести три различни дизајни за засек