притисни ентер »

Поради делта-сојот продолжен карантинот во Сиднеј
Поради делта-сојот продолжен карантинот во Сиднеј

Поради делта-сојот продолжен карантинот во Сиднеј

Граѓаните на Сиднеј ќе останат „под клуч“ уште една недела поради затегнатата ситуација со делта сојот на коронавирусот, пишува Би-би-си. Заклучувањето започна на 26 јуни и требаше да заврши во петок, но се појавија нови случаи – вкупно 330. Имено, заразените морале да ги напуштат своите домови за да завршат некои неопходини обврски. Заклучувањето

Поради делта-сојот продолжен карантинот во Сиднеј

Поради делта-сојот продолжен карантинот во Сиднеј

Граѓаните на Сиднеј ќе останат „под клуч“ уште една недела поради затегнатата ситуација со делта сојот на коронавирусот, пишува Би-би-си. Заклучувањето започна на 26 јуни и требаше да заврши во петок, но се појавија нови случаи – вкупно 330. Имено, заразените морале да ги напуштат своите домови за да завршат некои неопходини обврски. Заклучувањето

Поради делта-сојот продолжен карантинот во Сиднеј

Поради делта-сојот продолжен карантинот во Сиднеј

Граѓаните на Сиднеј ќе останат „под клуч“ уште една недела поради затегнатата ситуација со делта сојот на коронавирусот, пишува Би-би-си. Заклучувањето започна на 26 јуни и требаше да заврши во петок, но се појавија нови случаи – вкупно 330. Имено, заразените морале да ги напуштат своите домови за да завршат некои неопходини обврски. Заклучувањето

Сиднеј останува „под клуч“ поради делта-сојот

Сиднеј останува „под клуч“ поради делта-сојот

Граѓаните на Сиднеј ќе останат „под клуч“ уште една недела поради затегнатата ситуација со делта сојот на коронавирусот, пишува Би-би-си. Заклучувањето започна на 26 јуни и требаше да заврши во петок, но се појавија нови случаи – вкупно 330. Имено, заразените морале да ги напуштат своите домови за да завршат некои неопходини обврски. Заклучувањето

Сиднеј останува „под клуч“ поради делта-сојот

Сиднеј останува „под клуч“ поради делта-сојот

Граѓаните на Сиднеј ќе останат „под клуч“ уште една недела поради затегнатата ситуација со делта сојот на коронавирусот, пишува Би-би-си. Заклучувањето започна на 26 јуни и требаше да заврши во петок, но се појавија нови случаи – вкупно 330. Имено, заразените морале да ги напуштат своите домови за да завршат некои неопходини обврски. Заклучувањето

Поради делта-сојот продолжен карантинот во Сиднеј

Поради делта-сојот продолжен карантинот во Сиднеј

Граѓаните на Сиднеј ќе останат „под клуч“ уште една недела поради затегнатата ситуација со делта сојот на коронавирусот, пишува Би-би-си. Заклучувањето започна на 26 јуни и требаше да заврши во петок, но се појавија нови случаи – вкупно 330. Имено, заразените морале да ги напуштат своите домови за да завршат некои неопходини обврски. Заклучувањето

Продолжен карантинот во Сиднеј

Продолжен карантинот во Сиднеј

Австралија го продолжува двонеделниот локдаун во Сиднеј за уште една недела, за да се спречи ширењето на заразниот делта сој. Градот се бори со најсилниот бран на пандемијата годинава. Вкупниот број на заразени надмина 330 лица по првиот случај на инфекција пред три недели. Властите во државата Нов Јужен Велс на 26 јуни воведоа строга блокада за да

Поради делта-сојот продолжен карантинот во Сиднеј

Поради делта-сојот продолжен карантинот во Сиднеј

Граѓаните на Сиднеј ќе останат „под клуч“ уште една недела поради затегнатата ситуација со делта сојот на коронавирусот, пишува Би-би-си. Заклучувањето започна на 26 јуни и требаше да заврши во петок, но се појавија нови случаи – вкупно 330. Имено, заразените морале да ги напуштат своите домови за да завршат некои неопходини обврски. Заклучувањето