притисни ентер »

Бишевац: Такво незнаење има во Владата на Заев, тоа е чудо
Бишевац: Такво незнаење има во Владата на Заев, тоа е чудо

Бишевац: Такво незнаење има во Владата на Заев, тоа е чудо

Новинарот и поранешен пратеник на СДСМ, Сафет Бишевац во гостувањето во емисијата „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија запрепастен од незнаеењето во Владата на Зоран Заев. Тој напоменува дека оваа Влада е со најголем број министри иако СДСМ од опозиција најавуваше намалување на бројот министри. Бишевац обвинува дека сите овие министри сега рекетираат,

БИШЕВАЦ ЗАПРЕПАСТЕН: Такво незнаење има во Владата на Заев, тоа е чудо!

БИШЕВАЦ ЗАПРЕПАСТЕН: Такво незнаење има во Владата на Заев, тоа е чудо!

Новинарот и поранешен пратеник на СДСМ, Сафет Бишевац во гостувањето во емисијата „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија запрепастен од незнаеењето во Владата на Зоран Заев. Тој напоменува дека оваа Влада е со најголем број министри иако СДСМ од опозиција најавуваше намалување на бројот министри. Бишевац обвинува дека сите овие министри сега рекетираат,

Поддржувачите на политиките на Заев кренаа раце од него: Промената на името го доуништи правниот поредок во Република Македонија

Поддржувачите на политиките на Заев кренаа раце од него: Промената на името го доуништи правниот поредок во Република Македонија

Новинарот Зоран Иванов кој што важеше за еден од најголемите поддржувачи на политиките на СДСМ и Зоран Заев, вклучувајќи ја и промената на името, по се изгледа крена раце од него. Иванов во своето гостување во емисијата „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија истакна дека Преспанскиот договор го доуништи правниот поредок во Македонија. Воедно тој коментира

Поддржувачите на политиките на Заев кренаа раце од него: Промената на името го доуништи правниот поредок во Република Македонија

Поддржувачите на политиките на Заев кренаа раце од него: Промената на името го доуништи правниот поредок во Република Македонија

Поддржувачите на политиките на Заев кренаа раце од него: Промената на името го доуништи правниот поредок во Република Македонија Новинарот Зоран Иванов кој што важеше за еден од најголемите поддржувачи на политиките на СДСМ и Зоран Заев, вклучувајќи ја и промената на името, по се изгледа крена раце од него. Иванов во своето гостување во емисијата „Само

БИШЕВАЦ ЗАПРЕПАСТЕН: Такво незнаење има во Владата на Заев, тоа е чудо!

БИШЕВАЦ ЗАПРЕПАСТЕН: Такво незнаење има во Владата на Заев, тоа е чудо!

БИШЕВАЦ ЗАПРЕПАСТЕН: Такво незнаење има во Владата на Заев, тоа е чудо! Новинарот и поранешен пратеник на СДСМ, Сафет Бишевац во гостувањето во емисијата „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија запрепастен од незнаеењето во Владата на Зоран Заев. Тој напоменува дека оваа Влада е со најголем број министри иако СДСМ од опозиција најавуваше намалување на

ПОРАНЕШНИОТ ПРАТЕНИК НА СДСМ ЗАПPEПACTEH: Такво нeзнaeње има во Владата на Заев тоа е чудо, работат само за сопствено богатење

ПОРАНЕШНИОТ ПРАТЕНИК НА СДСМ ЗАПPEПACTEH: Такво нeзнaeње има во Владата на Заев тоа е чудо, работат само за сопствено богатење

Новинарот и поранешен пратеник на СДСМ, Сафет Бишевац во гостувањето во емисијата „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија запрепастен од незнаеењето во Владата на Зоран Заев. Тој напоменува дека оваа Влада е со најголем број министри иако СДСМ од опозиција најавуваше намалувуање на бројот министри. Бишевац обвинува дека сите овие министри сега рекетираат,

И ЗАЕВИСТИТЕ КРЕНАА РАЦЕ ОД ЗАЕВ: Промената на името го дoyништи пpaвниот пopeдок во Република Македонија

И ЗАЕВИСТИТЕ КРЕНАА РАЦЕ ОД ЗАЕВ: Промената на името го дoyништи пpaвниот пopeдок во Република Македонија

Новинарот Зоран Иванов кој што важеше за еден од најголемите поддржувачи на политиките на СДСМ и Зоран Заев вклучувуајќи ја и промената на името, по се изгледа крена раце од него. Иванов во своето гостување во емисијата „Само Вистина“ на Канал 5 телевизија истакна дека Преспанскиот договор го доуништи правниот поредок во Македонија. Воедно тој коментира