притисни ентер »

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Маж се полеа со бензин и се запали утрово пред зградата на хрватската Влада во Загреб, јавија хрватските медиуми Состојбата на повредениот засега се уште не е позната. Очевидец за Јутарњи рекол човекот кој се полеал со бензин бил видно растроен

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Фото: Пексел Маж се полеа со бензин и се запали утрово пред зградата на хрватската Влада во Загреб, јавија хрватските медиуми Состојбата на повредениот засега сѐ уште не е позната. Очевидец за Јутарњи рекол човекот кој се полеал со бензин бил видно растроен.

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Маж се полеа со бензин и се запали утрово пред зградата на хрватската Влада во Загреб, јавија хрватските медиуми Состојбата на повредениот засега се уште не е позната. Очевидец за Јутарњи рекол човекот кој се полеал со бензин бил видно растроен

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Маж се полеа со бензин и се запали утрово пред зградата на хрватската Влада во Загреб, јавија хрватските медиуми Состојбата на повредениот засега се уште не е позната. Очевидец за Јутарњи рекол човекот кој се полеал со бензин бил видно растроен.

Маж се самозапали пред зградата на хрватската влада во Загреб

Маж се самозапали пред зградата на хрватската влада во Загреб

Маж се полеа со бензин и се запали на плоштадот во Загреб на кој се наоѓа зградата на хрватската влада, објавија тамошните медиуми. Од болницата каде што бил префрлен изјавија дека мажот е во критична состојба и лекарите се борат за неговиот живот. Еден очевидец изјави дека го видел мажот како се полева со течност во непосредна близина на зградата

ХОРОР ВО ХРВАТСКА Маж се поли со бензин пред зградата на владата

ХОРОР ВО ХРВАТСКА Маж се поли со бензин пред зградата на владата

Маж се полил со бензин и се запалил пред зградата на Владата на Република Хрватска. K ако што дознава Јутарњи лист , повредениот се наоѓа на Клиниката за трауматологија во Драшковиќева. Тој е во тешка состојба и му е загрозен животот, а се спроведуваат мерки за интензивно лекување. Лекарите напладне ќе дадат официјална изјава за состојбата на жртвата

Хорор во Загреб: Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Хорор во Загреб: Маж се полеа со бензин и се запали пред зградата на хрватската Влада

Околу 9 часот и 40 минути пред оградата на јужната страна на плоштадот Свети Марко во Загреб, пред зградата на хрватската Влада, непознато лице се полило со бензин и се самозапалило, ја објави Индекс потврдата од загрепската полиција. Неофицијално се дознава дека маж се самозапалил, при што се здобил со тешки изгореници. Тој сè уште бил жив кога пристигнала