притисни ентер »

Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера
Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера

Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера

Основните училишта од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради разни малверзации, се вели во последната анализа на Центарот за истражувачко новинарство на Србија (ЦИНС). Според ЦИНС, белградската буџетска инспекција од 2017 година до денеска контролирала девет основни училишта и во секое од нив открила сериозни проблеми. – Поради разни

Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера

Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера

Основните училишта од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради разни малверзации, се вели во последната анализа на Центарот за истражувачко новинарство на Србија (ЦИНС). Според ЦИНС, белградската буџетска инспекција од 2017 година до денеска контролирала девет основни училишта и во секое од нив открила сериозни проблеми. – Поради разни

Девет училиштата од Белград поради проневера ќе платат најмалку 7,4 милиони динари

Девет училиштата од Белград поради проневера ќе платат најмалку 7,4 милиони динари

Основните училишта од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради разни малверзации, се вели во последната анализа на Центарот за истражувачко новинарство на Србија (ЦИНС). Според ЦИНС, белградската буџетска инспекција од 2017 година до денеска контролирала девет основни училишта и во секое од нив открила сериозни проблеми. – Поради разни

Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера

Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера

Основните училишта од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради разни малверзации, се вели во последната анализа на Центарот за истражувачко новинарство на Србија (ЦИНС). Белград, 16 септември 2020 (МИА) – Основните училишта од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради разни малверзации, се вели во последната анализа

Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера

Училиштата од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради проневера

Белград, 16 септември 2020 () – Основните училишта од Белград мора да платат најмалку 7,4 милиони динари поради разни малверзации, се вели во последната анализа на Центарот за истражувачко новинарство на Србија (ЦИНС). Според ЦИНС, белградската буџетска инспекција од 2017 година до денеска контролирала девет основни училишта и во секое од нив открила