притисни ентер »

Судир на такси-возило и камион во скопско Ново Лисиче
Судир на такси-возило и камион во скопско Ново Лисиче

Судир на такси-возило и камион во скопско Ново Лисиче

Такси-возило и камион се судрија на булеварот „Февруарски поход” во скопската населба Ново Лисиче. Во сообраќајната несреќа нема жртви, не се повредени ниту возачот на камионот, ниту таксистот. Исходот од несреќата поминал со материјална штета. Полицијата врши увид на местото на несреќата.

Се судрија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Се судрија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Такси возач и камион се судрија на булеварот Февруарски поход во скопската населба Ново Лисиче. Во сообраќајната несреќа нема жртви, не се повредени ниту возачот на камионот, ниту таксистот. Исходот од несреќата поминал со материјална штета. Полицијата врши увид на местото на несреќата.

Се судрија такси-возило и камион во скопско Ново Лисиче

Се судрија такси-возило и камион во скопско Ново Лисиче

Такси-возило и камион се судрија на булеварот „Февруарски поход" во скопската населба Ново Лисиче. Во сообраќајната несреќа нема жртви, не се повредени ниту возачот на камионот, ниту таксистот. Исходот од несреќата поминал со материјална штета. Полицијата врши увид на местото на несреќата.

Се судрија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Се судрија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Фото: Илустрација Такси-возило и камион се судрија на булеварот „Февруарски поход“ во скопската населба Ново Лисиче. Во сообраќајната несреќа нема жртви, не се повредени ниту возачот на камионот, ниту таксистот. Исходот од несреќата поминал со материјална штета. Полицијата врши увид на местото на несреќата.

Се судрија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Се судрија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Такси-возило и камион се судрија на булеварот Февруарски поход во скопската населба Ново Лисиче. Во сообраќајната несреќа нема жртви, не се повредени ниту возачот на камионот, ниту таксистот. Исходот од несреќата поминал со материјална штета. Полицијата врши увид на местото на несреќата.

Се судрија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Се судрија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Такси возач и камион се судрија на булеварот Февруарски поход во скопската населба Ново Лисиче. Во сообраќајната несреќа нема жртви, не се повредени ниту возачот на камионот, ниту таксистот. Исходот од несреќата поминал со материјална штета. Полицијата врши увид на местото на несреќата.

Се судрија такси и камион на булеварот Февруарски поход

Се судрија такси и камион на булеварот Февруарски поход

Такси возач и камион се судрија на булеварот Февруарски поход. Во сообраќајната несреќа нема жртви, не се повредени ниту возачот на камионот, ниту таксистот. Исходот од несреќата, поминал со материјална штета. Полицијата врши увид на местото на несреќата. Текстот Се судрија такси и камион на булеварот Февруарски поход е превземен од А1он .

Се судрија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Се судрија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Такси возач и камион се судрија на булеварот Февруарски поход во скопската населба Ново Лисиче. Во сообраќајната несреќа нема жртви, не се повредени ниту возачот на камионот, ниту таксистот. Исходот од несреќата поминал со материјална штета. Полицијата врши увид на местото на несреќата. извор: Makfax

Се судрија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Се судрија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Такси возач и камион се судрија на булеварот Февруарски поход во скопската населба Ново Лисиче. Во сообраќајната несреќа нема жртви, не се повредени ниту возачот на камионот, ниту таксистот. Исходот од несреќата поминал со материјална штета. Полицијата врши увид на местото на несреќата. извор: Makfax

Се судpија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Се судpија такси-возило и камион во Ново Лисиче

Се судpија такси-возило и камион во Ново Лисиче Такси-возило и камион се cудpија на булеварот Февруарски поход во скопската населба Ново Лисиче. Во сообраќајната несpеќа нема жpтви, не се повpедени ниту возачот на камионот, ниту таксистот. Исходот од несpеќата поминал со материјална штета. Полицијата врши увид на местото на несpеќата.