притисни ентер »

Еве која е идеалната разлика во години за ДОБРА ВРСКА
Еве која е идеалната разлика во години за ДОБРА ВРСКА

Еве која е идеалната разлика во години за ДОБРА ВРСКА

Се вели љубовта не познава граници, години…, но науката не мисли така. Имено, истражувањето спроведено на Универзитетот Емори во Атланта покажа дека разликата во години меѓу партнерите сепак има огромно влијание во успехот на врската. Во истражувањето во кое учествувале 3.000 двојки, научниците откриле дека двојките со возрасна разлика од 5 години

Не е точно дека љубовта не познава граници: Која е идеалната разлика во години за успешна врска?

Не е точно дека љубовта не познава граници: Која е идеалната разлика во години за успешна врска?

Велат дека вистинската љубов не познава ограничувања, ни кога се во прашање годините, но се чини дека науката не го поткрепува тоа. Истражувањето спроведено на Универзитетот Емори во Атланта покажа дека разликата во години меѓу партнерите сепак има огромно влијание во успехот на врската. Во истражувањето во кое учествуваа 3.000 двојки, научниците открија

Еве која е идеалната разлика во години за ДОБРА ВРСКА

Еве која е идеалната разлика во години за ДОБРА ВРСКА

Се вели љубовта не познава граници, години…, но науката не мисли така. Имено, истражувањето спроведено на Универзитетот Емори во Атланта покажа дека разликата во години меѓу партнерите сепак има огромно влијание во успехот на врската. Во истражувањето во кое учествувале 3.000 двојки, научниците откриле дека двојките со возрасна разлика од 5 години

Не е точно дека љубовта не познава граници: Која е идеалната разлика во години за успешна врска?

Не е точно дека љубовта не познава граници: Која е идеалната разлика во години за успешна врска?

Не е точно дека љубовта не познава граници: Која е идеалната разлика во години за успешна врска? Велат дека вистинската љубов не познава ограничувања, ни кога се во прашање годините, но се чини дека науката не го поткрепува тоа. Истражувањето спроведено на Универзитетот Емори во Атланта покажа дека разликата во години меѓу партнерите сепак има огромно

Не е точно дека љубовта не познава граници: Која е идеалната разлика во години за успешна врска?

Не е точно дека љубовта не познава граници: Која е идеалната разлика во години за успешна врска?

Велат дека вистинската љубов не познава ограничувања, ни кога се во прашање годините, но се чини дека науката не го поткрепува тоа. Истражувањето спроведено на Универзитетот Емори во Атланта покажа дека разликата во години меѓу партнерите сепак има огромно влијание во успехот на врската. Во истражувањето во кое учествуваа 3.000 двојки, научниците открија