притисни ентер »

Поставена челичната конструкција на базенот во ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“
Поставена челичната конструкција на базенот во ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“

Поставена челичната конструкција на базенот во ООУ „Димитар Поп Георгиев Беровски“

Напредува изградбата на затворениот базен во основното училиште „Димитар Поп Ѓеоргиев Беровски“. Градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски информира дека е поставена монтажната челична конструкција. – И покрај отежнатите услови предизвикани од пандемијата темпото на изградба е задоволително. Се наоѓаме во еден исклучителен важен

Почна изградбата на затворениот базен во Ѓорче Петров

Почна изградбата на затворениот базен во Ѓорче Петров

Поставена е монтажна челична конструкција на затворениот базен во основното училиште „Димитар Поп Г. Беровски“ во Општина Ѓорче Петров. – И покрај отежнатите услови предизвикани од пандемијата ,темпото на изградба е задоволително. Се наоѓаме во еден исклучителен важен здравствен период, но исто така важна е и спортската инфраструктура, затоа што по

Се гради затворениот базен во ОУ Димитар Поп Ѓ. Беровски во Ѓорче Петров

Се гради затворениот базен во ОУ Димитар Поп Ѓ. Беровски во Ѓорче Петров

Поставена е монтажна челична конструкција на затворениот базен во основното училиште Димитар Поп Ѓ. Беровски во Ѓорче Петров. - И покрај отежнатите услови предизвикани од пандемијата темпото на изградба е задоволително. Се наоѓаме во еден исклучителен важен здравствен период, но исто така важна е и спортската инфраструктура, затоа што по завршување