притисни ентер »

Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата
Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата

Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја прифати поканата на американскиот претседател Џозеф Бајден за телевизиска дебата, истакнувајќи дека се потребни повеќе од две дебати. Трамп на својата социјална мрежа напиша дека е подготвен да дебатира со Бајден, истакнувајќи дека ќе биде неопходно да се одржат повеќе од двете предложени

Бајден и Трамп ја прифатија поканата на Си-Ен-Ен за дебата на 27 јуни

Бајден и Трамп ја прифатија поканата на Си-Ен-Ен за дебата на 27 јуни

Претседателот Џо Бајден и поранешниот претседател Доналд Трамп ја прифатија поканата од Си-Ен-Ен да дебатираат на 27 јуни, историски рана пресметка што ќе го постави тонот за последните месеци од кампањата во 2024 година. „Добив и прифатив покана од @CNN за дебата на 27-ми јуни. До тебе, Доналд. Како што кажавте: каде било, во секое време, на кое било

Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата

Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја прифати поканата на американскиот претседател Џозеф Бајден за телевизиска дебата, истакнувајќи дека се потребни повеќе од две дебати. Трамп на својата социјална мрежа напиша дека е подготвен да дебатира со Бајден, истакнувајќи дека ќе биде неопходно да се одржат повеќе од двете предложени

Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата

Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја прифати поканата на американскиот претседател Џозеф Бајден за телевизиска дебата, истакнувајќи дека се потребни повеќе од две дебати. Трамп на својата социјална мрежа напиша дека е подготвен да дебатира со Бајден, истакнувајќи дека ќе биде неопходно да се одржат повеќе од двете предложени