притисни ентер »

Светските лидери прават гафови како и сиот „обичен свет”
Светските лидери прават гафови како и сиот „обичен свет”

Светските лидери прават гафови како и сиот „обичен свет”

Медиумите забележаа низа гафови на светски и европски официјални претставници во изминатава година, од кои некои наидоа на симпатии, а некои – на потсмев. „Очите“ на светот посебно беа вперени кон американскиот претседател Доналд Трамп, кој и онака со своето однесување отскокнува од традиционалното клише и однесување на шеф на светска сила. Во октомври,