притисни ентер »

Конзистентни до крај
Конзистентни до крај

Конзистентни до крај

Сите си останаа конзистентни до крај. Владата, пред сѐ, премиерот, остана доследен на заложбите и сизифовските напори земјата да ја извлече од интеграциската изолација. ВМРО-ДПМНЕ остана доследна на ставот дека докрај ќе се обиде да го спречи процесот на промена на уставното име, и покрај фактот дека тоа е единствениот клуч за интеграциските перспективи