притисни ентер »

Кошула за 120 денари, јакна за 180: Бизнисот на продавниците за носена облека
Кошула за 120 денари, јакна за 180: Бизнисот на продавниците за носена облека

Кошула за 120 денари, јакна за 180: Бизнисот на продавниците за носена облека

Јакна од „Томи Хилфингер“ за 180 денари, „Бос“ кошула за 120 денари, детска јакна за 180 денари, се дел од цените во скопската „Секнд хенд“ продавница „Сан старс“ во центарот на градот, на Рекорд. Брендови како „Адидас“, „Најк“, „Веро мода“ и многу други можат да се најдат на нивните рафтови. Сопствениците, Мимоза и Авни Тачи имаат три продавници за