притисни ентер »

Што ги привлекува жените?
Што ги привлекува жените?

Што ги привлекува жените?

Честа машка дилема е – што ги привлекува жените? Што всушност жените сакаат од мажите? Мажите имаат сопствена идеја за тоа кој е добар фраер, а кој не е, кои особини се пожелни, но таа идеја често пати не се поклопува со женското мислење. Ако сакаат таа дилема да ја решат и отворено да прашаат некоја жена за тоа, ќе се разочараат. Не само што секоја

Што ги привлекува жените?

Што ги привлекува жените?

Што ги привлекува жените? Честа машка дилема е – што ги привлекува жените? Што всушност жените сакаат од мажите? Мажите имаат сопствена идеја за тоа кој е добар фраер, а кој не е, кои особини се пожелни, но таа идеја често пати не се поклопува со женското мислење. Ако сакаат таа дилема да ја решат и отворено да прашаат некоја жена за тоа, ќе се разочараат