притисни ентер »

Нејзиниот сопруг спиел со околу 1.000 жени, а таа порачува: „Тоа е моја предност“
Нејзиниот сопруг спиел со околу 1.000 жени, а таа порачува: „Тоа е моја предност“

Нејзиниот сопруг спиел со околу 1.000 жени, а таа порачува: „Тоа е моја предност“

Секс колумнистка открила дека нејзиниот сопруг спиел со голем број жени, но објаснува и зошто смета дека тоа е добро за неа. Секс колумнистката и фитнес тренер, Клои Медели , во брак е со поранешен рагби играч - Џејмс Хаскл. Таа вели дека Џејмс спиел со огромен број жени, но дека тоа нејзе воопшто не ѝ пречи - напротив. „Џејмс имаше многу возбудлив

Седум најбизарни причини за развод

Седум најбизарни причини за развод

Неверство, финансиски проблеми, психичко и физичко малтретирање се најчести причини зошто луѓето се разведуваат. Но HuffPost издвои 7 најбизарни причини за развод кои се показател дека луѓето секогаш ќе најдат некоја причина да се разведат доколку го сакаат тоа. На маж ми не му се допадна анимираниот филм „Frozen“ Жена од Јапонија се развела од нејзиниот