притисни ентер »

МВР ќе го обезбедува чествувањето на Гоце Делчев
МВР ќе го обезбедува чествувањето на Гоце Делчев

МВР ќе го обезбедува чествувањето на Гоце Делчев

Владата, на денешната седница донесе и заклучоци во врска со одбележувањето на 4-ти февруари, денот на раѓањето на Гоце Делчев. Задолжено е Министерството за внатрешни работи да ги преземе сите мерки за обезбедување на реализацијата на настанот, согласно со препораките од надлежните служби соопштени на вчерашната седница на Советот за безбедност. Делегацијата,

Ковачевски ќе ја предводи владината делегација на 4 февруари во црквата „Свети Спас“

Ковачевски ќе ја предводи владината делегација на 4 февруари во црквата „Свети Спас“

Владината делегација која ќе присуствува во црквата „Свети Спас“ во Скопје и ќе положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев по повод денот на неговото раѓање, 4 февруари, ќе биде составена од премиерот Димитар Ковачевски, првиот заменик на претседателот на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби, министерот за внатрешни

Ковачевски ќе ја предводи владината делегација на 4 февруари во црквата „Свети Спас“

Ковачевски ќе ја предводи владината делегација на 4 февруари во црквата „Свети Спас“

Владината делегација која ќе присуствува во црквата „Свети Спас“ во Скопје и ќе положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев по повод денот на неговото раѓање, 4 февруари, ќе биде составена од премиерот Димитар Ковачевски, првиот заменик на претседателот на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби, министерот за внатрешни

МВР ќе го обезбедува чествувањето на Гоце Делчев, Ковачевски на чело на делегацијата

МВР ќе го обезбедува чествувањето на Гоце Делчев, Ковачевски на чело на делегацијата

Владата, на денешната седница донесе и заклучоци во врска со одбележувањето на 4-ти февруари, денот на раѓањето на Гоце Делчев. Задолжено е Министерството за внатрешни работи да ги преземе сите мерки за обезбедување на реализацијата на настанот, согласно со препораките од надлежните служби соопштени на вчерашната седница на Советот за безбедност. Делегацијата,

Ковачевски ќе ја предводи владината делегација на 4 февруари во црквата „Свети Спас“

Ковачевски ќе ја предводи владината делегација на 4 февруари во црквата „Свети Спас“

Владата, на денешната седница донесе и заклучоци во врска со одбележувањето на 4-ти февруари, денот на раѓањето на Гоце Делчев. – Задолжено е Министерството за внатрешни работи да ги преземе сите мерки за обезбедување на реализацијата на настанот, согласно со препораките од надлежните служби соопштени на вчерашната седница на Советот за безбедност,

Ковачевски ќе ја предводи владината делегација на 4 февруари во црквата „Свети Спас“

Ковачевски ќе ја предводи владината делегација на 4 февруари во црквата „Свети Спас“

Владината делегација која ќе присуствува во црквата „Свети Спас“ во Скопје и ќе положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев по повод денот на неговото раѓање, 4 февруари, ќе биде составена од премиерот Димитар Ковачевски, првиот заменик на претседателот на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби, министерот за внатрешни

МВР задолжено да ги превземе сите мерки за безбдна прослава, Ковачевски ќе ја предводи владината делегација на 4 февруари во црквата „Свети Спас“

МВР задолжено да ги превземе сите мерки за безбдна прослава, Ковачевски ќе ја предводи владината делегација на 4 февруари во црквата „Свети Спас“

Владината делегација која ќе присуствува во црквата „Свети Спас“ во Скопје и ќе положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев по повод денот на неговото раѓање, 4 февруари, ќе биде составена од премиерот Димитар Ковачевски, првиот заменик на претседателот на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби, министерот за внатрешни

МВР ќе го обезбедува чествувањето на Гоце Делчев, нема информација дали некој ќе биде прогласен за „персона нон грата“

МВР ќе го обезбедува чествувањето на Гоце Делчев, нема информација дали некој ќе биде прогласен за „персона нон грата“

Фото: Влада За одбележувањето на 4-ти февруари, денот на раѓањето на Гоце Делчев, Министерството за внатрешни работи (МВР) е задолжено да ги преземе сите мерки за обезбедување на настанот, согласно со препораките соопштени на вчерашната седница на Советот за безбедност, одлучила Владата на денешната седница Според вчерашните најави од неколку владини

Ковачевски ќе ја предводи делегацијата на Владата на 4 февруари во Свети Спас

Ковачевски ќе ја предводи делегацијата на Владата на 4 февруари во Свети Спас

Владината делегација која ќе присуствува во црквата „Свети Спас“ во Скопје и ќе положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев по повод денот на неговото раѓање, 4 февруари, ќе биде предводена од премиерот Димитар Ковачевски. Во делегацијата ќе бидат првиот заменик на претседателот на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, Артан Груби,