притисни ентер »

37 лица приведени поради непочитување на полицискиот час
37 лица приведени поради непочитување на полицискиот час

37 лица приведени поради непочитување на полицискиот час

Во изминатото деноноќие, според евиденцијата на МВР, само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, а 37 биле приведени поради непочитување на забраната за движење. Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските

66 лица не го почитувале полицискиот час, 37 биле приведени

66 лица не го почитувале полицискиот час, 37 биле приведени

Полицијата при контролата на забраната за движење од 21 до 05 часот утврдила дека 66 лица не ја почитувале забраната. Поради ова приведени биле 37 лица, а за другите се изготвени записници и ќе бидат поднесени соодветни пријави. Инаку, во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија

Уапсени 66 лица за кршење на полицискиот час

Уапсени 66 лица за кршење на полицискиот час

Според евиденцијата на МВР, во изминатите 24 часа, 25/26 март, на територијата на државата 66 лица не ја почитувале забраната при што приведени биле 37 лица, а за другите се изготвени записници и ќе бидат поднесени соодветни пријави. Во истото деноноќие на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата. Покрај ова полицијата, во соработка со другите институции

МВР: Контроли за почитување на мерките на Владата за справување со КОВИД-19

МВР: Контроли за почитување на мерките на Владата за справување со КОВИД-19

Во изминатите 24 часа (25/26.03.), според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата. Покрај ова полицијата, во соработка со

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата. Покрај ова полицијата, во соработка со другите институции

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата. Покрај ова полицијата, во соработка со другите институции

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на забраната за движење

Само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, 37 приведени поради непочитување на забраната за движење

Во изминатото деноноќие, според евиденцијата на МВР, само едно лице не ја почитувало самоизолацијата, а 37 биле приведени поради непочитување на забраната за движење. Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Приведени 37 лица за непочитување на забраната за движење

Во изминатите 24 часа, според евиденцијата на МВР, на територијата на државата на 368 лица им се издадени решенија за изолација, 82 потпишале изјави за самоизолација, а од страна на полициските служби извршени се контроли и е констатиран само еден случај на лице кое не ја почитувало самоизолацијата. Покрај ова полицијата, во соработка со другите институции

Полицискиот час ноќеска не го почитувале 66 лица, полицијата привела 37 граѓани

Полицискиот час ноќеска не го почитувале 66 лица, полицијата привела 37 граѓани

Полицискиот час, односно забраната за движење од 21 до 05 часот не ја почитувале 66 лица, а биле приведени 37 лица. За останатите се изготвени записници и ќе бидат поднесени соодветни пријави. Полицискиот час, односно забраната за движење од 21 до 05 часот не ја почитувале 66 лица, а биле приведени 37 лица. За останатите се изготвени записници и ќе