притисни ентер »

Без вода утре ТЦ „Буњаковец“
Без вода утре ТЦ „Буњаковец“

Без вода утре ТЦ „Буњаковец“

Поради дефект на приклучна цевка 6/4“ на улица „Стефан Јакимов – Дедов“ број 4, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од оваа и дел од улицата „Владимир Полежиновски“, како и ТЦ „Буњаковец“. Како што информираат од РЦУК Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот и ќе трае до завршување со санација на дефектот.

Делови од скопските општини Чаир и Центар утре без вода

Делови од скопските општини Чаир и Центар утре без вода

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект на водоводна мрежа со пречник од ф-100 мм, на ул.„Прохор Пчински“ бб (кај Албанска Амбасада) во општина Чаир. Исто така, прекин во водоснабдување утре од 9 часот ќе имаат и корисниците од улиците „Стефан Јакимов – Дедов“, „Владимир Полежиновски“ и ТЦ “ Буњаковец во општина

Без вода утре делови од Чаир и Центар

Без вода утре делови од Чаир и Центар

Прекин во водоснабдување утре од 9 часот ќе имаат корисниците од улиците „Прохор Пчински”, „Јоаким Крчоски” и „Славеј Планина” во општина Чаир. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот е поради дефект на водоводна мрежа со пречник од ф-100 мм, на ул.„Прохор Пчински” бб (кај Албанска Амбасада) во општина Чаир. Исто така, прекин

Делови од Скопје утре без вода

Делови од Скопје утре без вода

Прекин во водоснабдување утре од 9 часот ќе имаат корисниците од улиците „Прохор Пчински“, „Јоаким Крчоски“ и „Славеј Планина“ во општина Чаир. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект на водоводна мрежа со пречник од ф-100 мм, на ул.„Прохор Пчински“ бб (кај Албанска Амбасада) во општина Чаир. Исто така, прекин

Општина Чаир и Центар утре без вода

Општина Чаир и Центар утре без вода

ЈП Водовод и канализација, ги известува граѓаните дека на ден 23.09.2022 година (петок): -Поради отстранување дефект на водоводна мрежа со пречник од ф-100 мм, на ул.Прохор Пчински бб (кај Албанска Амбасада), од 09:00 часот до завршување на интервенцијата, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул. Прохор Пчински, Јоаким Крчоски и Славеј

УТРЕ ТЦ БУЊАКОВЕЦ БЕЗ ВОДА Прекинот ќе трае до целосна санација на дефектот

УТРЕ ТЦ БУЊАКОВЕЦ БЕЗ ВОДА Прекинот ќе трае до целосна санација на дефектот

Поради дефект на приклучна цевка 6/4″ на улица „Стефан Јакимов – Дедов” број 4, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од оваа и дел од улицата „Владимир Полежиновски”, како и ТЦ „Буњаковец”. Како што информираат од РЦУК Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9:00 часот и ќе трае до завршување со санација на дефектот.

Подгответе се: Утре две скопски општини без вода

Подгответе се: Утре две скопски општини без вода

Прекин во водоснабдување утре од 9 часот ќе имаат корисниците од улиците „Прохор Пчински“, „Јоаким Крчоски“ и „Славеј Планина“ во општина Чаир. Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради дефект на водоводна мрежа со пречник од ф-100 мм, на ул.„Прохор Пчински“ бб (кај Албанска Амбасада) во општина Чаир. Исто така, прекин

Без вода утре ТЦ Буњаковец

Без вода утре ТЦ Буњаковец

Поради дефект на приклучна цевка 6/4 на улица „Стефан Јакимов-Дедов“ број 4, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од оваа и дел од улицата „Владимир Полежиновски“, како и ТЦ „Буњаковец“. Како што информираат од РЦУК Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9:00 часот и ќе трае до завршување со санација на дефектот.

Без вода утре ТЦ „Буњаковец”

Без вода утре ТЦ „Буњаковец”

Поради дефект на приклучна цевка 6/4″ на улица „Стефан Јакимов – Дедов” број 4, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од оваа и дел од улицата „Владимир Полежиновски”, како и ТЦ „Буњаковец”. Како што информираат од РЦУК Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9:00 часот и ќе трае до завршување со санација на дефектот.

Без вода утре ТЦ „Буњаковец”

Без вода утре ТЦ „Буњаковец”

Поради дефект на приклучна цевка 6/4″ на улица „Стефан Јакимов – Дедов” број 4, утре прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од оваа и дел од улицата „Владимир Полежиновски”, како и ТЦ „Буњаковец”. Како што информираат од РЦУК Скопје, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9:00 часот и ќе трае до завршување со санација на дефектот. дма/сп/ Скопје,