притисни ентер »

„ВСЕЛЕНСКИОТ“ МОДЕЛ: Најавен Aston Martin Project 003
„ВСЕЛЕНСКИОТ“ МОДЕЛ: Најавен Aston Martin Project 003

„ВСЕЛЕНСКИОТ“ МОДЕЛ: Најавен Aston Martin Project 003

Мистериозниот нов модел, „набилдан“ со врвна технологија, се открива чекор по чекор „Вселенскиот“ модел (како британскиот произведувач милува да си го нарекува овој болид) Valkyrie и неговата AMR Pro верзија се Project 001 и 002, а од Aston Martin минатата година потврдија дека започнаа со работа и на Project 003. Новата најавна слика на ова возило

Aston Martin Project 003 – први официјални тизери!

Aston Martin Project 003 – први официјални тизери!

По најавата за новиот хипер автомобил, конечно добиваме претстава за изгледот на новиот турбо-хибрид на Aston Martin Британскиот производител на луксузни автомобили веќе ни го најави својот нов хипер автомобил уште м инатиот септември , а деновиве тие решија да објават и тизер со кој добиваме п рв официјален изглед на третиот хипер автомобил на овој

Првиот тизер од Project 003 на Aston Martin

Првиот тизер од Project 003 на Aston Martin

По најавата за новиот хипер автомобил, конечно добиваме претстава за изгледот на новиот турбо-хибрид на Aston Martin Британскиот производител на луксузни автомобили веќе ни го најави својот нов хипер автомобил уште минатиот септември, а деновиве тие решија да објават и тизер со кој добиваме прв официјален изглед на третиот хипер автомобил на овој производител