притисни ентер »

Во Лондон уапсен маж кој со своето возило удрил во оградата на Даунинг стрит
Во Лондон уапсен маж кој со своето возило удрил во оградата на Даунинг стрит

Во Лондон уапсен маж кој со своето возило удрил во оградата на Даунинг стрит

Лондонската полиција денеска соопшти дека е уапсен маж кој со своето возило удрил во оградата на Даунинг стрит, официјалната резиденција на британските премиери. „Автомобил денеска околу 16 часот и 20 минути удри во оградата на Даунинг Стрит. Вооружени полицајци на лице место уапсиле маж поради сомнение дека при опасно возење направил штета“, се вели

Во Лондон уапсен маж кој со автомобил удрил во оградата на Даунинг стрит

Во Лондон уапсен маж кој со автомобил удрил во оградата на Даунинг стрит

„Околу 16:20 часот автомобил удри во оградата на Даунинг стрит во улицата Вајтхол. Вооружени полицајци уапсија маж на местото на настанот под сомнение за казнено дело и опасно возење“, соопшти полицијата. Во инцидентот нема повредени. Се додава дека нема извештаи за повредени. Полицијата соопшти дека е отворена истрага за да се утврди што точно се

Во Лондон уапсен маж кој со автомобил удрил во оградата на Даунинг стрит

Во Лондон уапсен маж кој со автомобил удрил во оградата на Даунинг стрит

„Околу 16:20 часот автомобил удри во оградата на Даунинг стрит во улицата Вајтхол. Вооружени полицајци уапсија маж на местото на настанот под сомнение за казнено дело и опасно возење“, соопшти полицијата. Во инцидентот нема повредени. Се додава дека нема извештаи за повредени. Полицијата соопшти дека е отворена истрага за да се утврди што точно се

Автомобил се заби во резиденцијата на британскиот премиер

Автомобил се заби во резиденцијата на британскиот премиер

Автомобил удри во ограда на Даунинг стрит, каде се наоѓа канцеларијата и резиденцијата на премиерот Риши Сунак, соопшти денеска лондонската полиција, додавајќи дека еден маж е уапсен поради опасно возење. „Околу 16:20 часот автомобил удри во оградата на Даунинг стрит во улицата „Вајтхол“. Вооружени полицајци уапсија маж на местото на настанот поради

Автомобил се заби во резиденцијата на британскиот премиер

Автомобил се заби во резиденцијата на британскиот премиер

Автомобил удри во ограда на Даунинг стрит, каде се наоѓа канцеларијата и резиденцијата на британскиот премиерРиши Сунак, соопшти денеска лондонската полиција, додавајќи дека еден маж е уапсен поради опасно возење. „Околу 16:20 часот автомобил удри во оградата на Даунинг стрит во улицата Вајтхол. Вооружени полицајци уапсија маж на местото на настанот

Во Лондон уапсен маж кој со автомобил удрил во оградата на Даунинг стрит

Во Лондон уапсен маж кој со автомобил удрил во оградата на Даунинг стрит

„Околу 16:20 часот автомобил удри во оградата на Даунинг стрит во улицата Вајтхол. Вооружени полицајци уапсија маж на местото на настанот под сомнение за казнено дело и опасно возење“, соопшти полицијата. Во инцидентот нема повредени. Се додава дека нема извештаи за повредени. Полицијата соопшти дека е отворена истрага за да се утврди што точно се

Автомобил се заби во резиденцијата на британскиот премиер

Автомобил се заби во резиденцијата на британскиот премиер

Автомобил удри во ограда на Даунинг стрит, каде се наоѓа канцеларијата и резиденцијата на британскиот премиерРиши Сунак, соопшти денеска лондонската полиција, додавајќи дека еден маж е уапсен поради опасно возење. „Околу 16:20 часот автомобил удри во оградата на Даунинг стрит во улицата Вајтхол. Вооружени полицајци уапсија маж на местото на настанот

Автомобил се заби во оградата од резиденцијата на британскиот премиер

Автомобил се заби во оградата од резиденцијата на британскиот премиер

Околу 16:20 часот автомобил удри во оградата на Даунинг стрит во улицата Вајтхол. Вооружени полицајци уапсија маж на местото на настанот поради сомнение за направена штета и опасно возење, соопшти полицијата од Вестминстер ФОТО: EPA-EFE/TOLGA AKMEN Автомобил удри во ограда на Даунинг стрит, каде се наоѓа канцеларијата и резиденцијата на премиерот Риши

ИНЦИДЕНТ ВО „ДАУНИНГ СТРИТ“ Автомобил удри во капијата од резиденцијата на британскиот премиер

ИНЦИДЕНТ ВО „ДАУНИНГ СТРИТ“ Автомобил удри во капијата од резиденцијата на британскиот премиер

Лондонската полиција денеска соопшти дека е уапсен маж кој со своето возило удрил во оградата на Даунинг стрит, официјалната резиденција на британските премиери. „Автомобил денеска околу 16 часот и 20 минути удри во оградата на Даунинг Стрит. Вооружени полицајци на лице место уапсиле маж поради сомнение дека при опасно возење направил штета“, се вели

Автомобил се заби во резиденцијата на британскиот премиер

Автомобил се заби во резиденцијата на британскиот премиер

Автомобил удри во ограда на Даунинг стрит, каде се наоѓа канцеларијата и резиденцијата на британскиот премиер Риши Сунак, соопшти денеска лондонската полиција, додавајќи дека еден маж е уапсен поради опасно возење. „Околу 16:20 часот автомобил удри во оградата на Даунинг стрит во улицата Вајтхол. Вооружени полицајци уапсија маж на местото на настанот