притисни ентер »

Астон Мартин со Хонда од 2026 година
Астон Мартин со Хонда од 2026 година

Астон Мартин со Хонда од 2026 година

Астон Мартин со Хонда од 2026 година Ф1 тимот Астон Мартин и јапонскиот производител на авотмобили, Хонда, ќе започнат соработка од 2026 година. Хонда ќе го снабдува со мотори Астон Мартин, кога ќе стапат на сила новите прописи во шампионатот во Формула 1. Јапонската компанија наведува дека една од главните причини за соработката со Астон Мартин е

Астон Мартин со Honda од 2026 година

Астон Мартин со Honda од 2026 година

Ф1 тимот Астон Мартин и јапонскиот производител на автомобили Honda, ќе започнат соработка од 2026 година. Honda ќе го снабдува со мотори Астон Мартин, кога ќе стапат на сила новите прописи во шампионатот во Формула 1. Јапонската компанија наведува дека една од главните причини за соработката со Астон Мартин е тоа што Формула 1 се движи кон јаглеродна

Астон Мартин со Хонда од 2026 година

Астон Мартин со Хонда од 2026 година

Ф1 тимот Астон Мартин и јапонскиот производител на авотмобили, Хонда, ќе започнат соработка од 2026 година. Хонда ќе го снабдува со мотори Астон Мартин, кога ќе стапат на сила новите прописи во шампионатот во Формула 1. Јапонската компанија наведува дека една од главните причини за соработката со Астон Мартин е тоа што Формула 1 се движи кон јаглеродна

Астон Мартин со Хонда од 2026 година

Астон Мартин со Хонда од 2026 година

Ф1 тимот Астон Мартин и јапонскиот производител на автомобили Honda, ќе започнат соработка од 2026 година. Honda ќе го снабдува со мотори Астон Мартин, кога ќе стапат на сила новите прописи во шампионатот во Формула 1. Јапонската компанија наведува дека една од главните причини за соработката со Астон Мартин е тоа што Формула 1 се движи кон јаглеродна

Астон Мартин со Хонда од 2026 година

Астон Мартин со Хонда од 2026 година

Ф1 тимот Астон Мартин и јапонскиот производител на авотмобили, Хонда, ќе започнат соработка од 2026 година. Хонда ќе го снабдува со мотори Астон Мартин, кога ќе стапат на сила новите прописи во шампионатот во Формула 1. Јапонската компанија наведува дека една од главните причини за соработката со Астон Мартин е тоа што Формула 1 се движи кон јаглеродна

Астон Мартин со Хонда од 2026 година

Астон Мартин со Хонда од 2026 година

Ф1 тимот Астон Мартин и јапонскиот производител на авотмобили, Хонда, ќе започнат соработка од 2026 година. Хонда ќе го снабдува со мотори Астон Мартин, кога ќе стапат на сила новите прописи во шампионатот во Формула 1. Јапонската компанија наведува дека една од главните причини за соработката со Астон Мартин е тоа што Формула 1 се движи кон јаглеродна

Астон Мартин со Хонда од 2026 година

Астон Мартин со Хонда од 2026 година

Ф1 тимот Астон Мартин и јапонскиот производител на авотмобили, Хонда, ќе започнат соработка од 2026 година. Хонда ќе го снабдува со мотори Астон Мартин, кога ќе стапат на сила новите прописи во шампионатот во Формула 1. Јапонската компанија наведува дека една од главните причини за соработката со Астон Мартин е тоа што Формула 1 се движи кон јаглеродна