притисни ентер »

Утре без струја овие делови од Скопје
Утре без струја овие делови од Скопје

Утре без струја овие делови од Скопје

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија на 11.11.2019 година ( понеделник) ќе останат: – од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од селата: Побожје и Бродец како и селата : Брест, Танушевци, и Малино. ( Општина Чучер Сандево ) – од 10:00 до 13:00 часот, корисниците

Без струја утре дел од Чучер Сандево и Бутел

Без струја утре дел од Чучер Сандево и Бутел

Без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од дел од општините Чучер Сандево и Бутел. Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, без струја ќе останат корисниците од дел од селата Побожје и Бродец, како и селата Брест, Танушевци и Малино, а од 10:00 до 13:00 часот корисниците од дел од улицата „Хо Ши Мин“. Како што соопштува Центарот за управување

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел

Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, без струја ќе останат корисниците од дел од селата Побожје и Бродец, како и селата Брест, Танушевци и Малино, а од 10:00 до 13:00 часот корисниците од дел од улицата „Хо Ши Мин". Како што соопштува Центарот за управување со кризи, прекинот е заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа.

Без струја утре дел од селата во Чучер Сандево и дел од улицата Хо Ши Мин

Без струја утре дел од селата во Чучер Сандево и дел од улицата Хо Ши Мин

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија на 11.11.2019 година ( понеделник) ќе останат: – од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од  дел од селата: Побожје и Бродец како и селата : Брест, Танушевци,  и Малино. ( Општина Чучер Сандево ) – од 10:00 до 13:00 часот, 

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел

Без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од дел од општините Чучер Сандево и Бутел. Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, без струја ќе останат корисниците од дел од селата Побожје и Бродец, како и селата Брест, Танушевци и Малино, а од 10:00 до 13:00 часот корисниците од дел од улицата „Хо Ши Мин”. Како што соопштува Центарот за управување

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел Без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од дел од општините Чучер Сандево и Бутел. Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, без струја ќе останат корисниците од дел од селата Побожје и Бродец, како и селата Брест, Танушевци и Малино, а од 10:00 до 13:00 часот корисниците од дел од улицата

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел

Без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од дел од општините Чучер Сандево и Бутел. Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, без струја ќе останат корисниците од дел од селата Побожје и Бродец, како и селата Брест, Танушевци и Малино, а од 10:00 до 13:00 часот корисниците од дел од улицата „Хо Ши Мин”. Како што соопштува Центарот за управување

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел

Без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од дел од општините Чучер Сандево и Бутел. Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, без струја ќе останат корисниците од дел од селата Побожје и Бродец, како и селата Брест, Танушевци и Малино, а од 10:00 до 13:00 часот корисниците од дел од улицата „Хо Ши Мин“. Како што соопштува Центарот за управување

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел

Без струја утре дел од општините Чучер Сандево и Бутел

Скопје, 10 ноември 2019 (МИА) – Без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од дел од општините Чучер Сандево и Бутел. Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, без струја ќе останат корисниците од дел од селата Побожје и Бродец, како и селата Брест, Танушевци и Малино, а од 10:00 до 13:00 часот корисниците од дел од улицата „Хо Ши Мин“. Како што

Без струја утре дел од Чучер Сандево и Бутел

Без струја утре дел од Чучер Сандево и Бутел

Без електрична енергија утре ќе бидат корисниците од дел од општините Чучер Сандево и Бутел. Во периодот од 09:00 до 15:00 часот, без струја ќе останат корисниците од дел од селата Побожје и Бродец, како и селата Брест, Танушевци и Малино, а од 10:00 до 13:00 часот корисниците од дел од улицата „Хо Ши Мин“. Како што соопштува Центарот за управување